0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,087 puan) tarafından
Kızlar burada is imkânı yok eşim tırcılık yapacan dedi ehliyet çıkardı ayda bir sefer bile çıkmıyor dun  bir tane tir var dedi firma Ermenistan götürülecek dedi  yola çıktı bugünde iptal oldu eve gelecek dun aksam kayın babam dedi bir yerde çiftlik acsin ineklere bakar bende dedim inek beslemeyiz biz bir baktım görümcem dedi evt dedi ahmet ineklere iyi bakar bende dedin inek biz beslemeyiz bir yerlere gitsin yada evi bir yerlere götürsün is var buradan çıkmıyor dedin niye ki burada su elektirik paralı değil diye simdi sorum kızlar eşim böyle birşey dese sizce nasıl bir sert tepki vermeliyim  ilk basta beni istemey geldiklerinde annem dedi kızım hayvan isi bilmez arada onlar yardım ediyorum kaynanamlara  boyle bir durumda ne yapmalıyım 

1 cevap

0 oy
(70 puan) tarafından
Şu her boka burnunu sokan tipik görümceden nefret ederim ha sizin konuya gelince mantıklı olanı siz söylemişsnz bide soruyu anlamadım eşim derse ne tepki vermeliyim derken yani elinde onları destekler inek bakalım derse mi ne tepki vereceğini düşünüyorsn? 
(1,087 puan) tarafından
Evt canım onlara destek verirse bu durumda ne yapmalıyım ben istemiyorum kesinlik le bu durumda hata boşanmaya kadar gidebilir çünkü kendi kızlarına gelince diyorlar bizim kızımız hayvan bakmaya yaramaz bende dicem annem ilk gün dedi kızım hayvan isine yaramaz
(70 puan) tarafından
Tabiki tavrını koyacaksın yani kimse kimsenin hayatını yönetemez bu eşinde olsa. Bunu eşin söylemeden dile getir bnce daha sonra işler büyümesin net bir şekilde bu bnmi hayatım beni yönetemez diyeceksin önceden kaynanam görümcem ne isterse onu yapardım ay ne eşekmişim şimdi hayatımdn çıkardm ve sınırlarımı çizdim kimsenin dediği olmayacak söz konusu bnm hayatım sa benim dediğim olacak!
(1,087 puan) tarafından
Evt kesinlikle tavrım koyacan çok istiyorsa evi götürsün  çalışsın bir yerde
(70 puan) tarafından
Yani illa orda olacksnz diye bir Zornlluluk yok rızkı neredeyse oraya gitmeesi lazm yok anam bunu dedi bacım bunu dedi demekle olmuyor
(1,087 puan) tarafından
Bu babasına bakıyor diyorim burada is yok gidelim diyo AC misin açıkta misin
(70 puan) tarafından
Eğer öyleyse gitmez hiç nefesini Tüketme bacım
(1,087 puan) tarafından
Az önce bana diyo çiftlik acacam sende istemiyorsan git tamam dedi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 736 göst.
0 oy
5 cevap 413 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 622 göst.