0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
sürekli korkuyorum diyo odasında uykuya dalıyor gece yanma geliyo yerine götürüyorum tekrar yanıma geliyor gün içinde tek başına odada yalnız kalamıyor korkuyorum diyor mesela ben mutfakta iş yaparken oturma odasında tek başına kalmıyor ama bu korkusu odasını ayırınca oluşmaya başladı sizce neden ne yapmam gerekiyor

1 cevap

0 oy
tarafından
Ne yapılır bilmiyorum ama böyle olmaması için en geç 1 yaşından sonra odasını ayirmak gerekiyor. Sanırım geç kaldınız sizde.
(1,758 puan) tarafından
Bir doktor çocukların üç yaşına kadar anneyle aynı odada kalması gerektigini söylüyor ama ben de bilmiyorum ne yapacağımı.
tarafından
Uzmanlarda kendi aralarinda fikir ayrılıklarına giriyor elbette ama çoğunlukla 1 yaşından önce ayirilmasini tavsiye ediyorlar. Tam 13 aylıktı kızımın odasını ayirdim ve ayirdigimdan beri uykusu daha düzenli oldu 9 da yatar sabah 9 da kalkar rutin..
(245 puan) tarafından
1 yaştan önce ayrılır mı ya ben 5 yaşında hala birlikte uyurum. Yalnızlaşmış nesil yetiştiriyorlar bizde syak uyduruyorux harika
tarafından
Siz devam edin birlikte uyumaya.
tarafından
Oğlumu 9 ayına girdiği ilk gün ayırdım. Şuan 17 aylık. Pişman mıyım hayır.  Yine olsa yine yaparım. En sağlıklı ve doğru olanı o bence. Yinede tercih meselesi. Tersi düşünene saygı duyarım. Hiç kavga edecek zamanım yok :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 516 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Bircekızım (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 647 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...