0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık Bıngıldağı kapanmak üzere doktorumuz röntgen baktı ama nörolojiye de gözükmesi lazım dedi onların da bilgisini almak lazım dedi giden var mı aramızda? 

1 cevap

0 oy
(6,763 puan) tarafından

Bıngıldak için değil ama beyin için biz gidiyoruz çocuk nöroloji ye cnm muayene edip emar isteyecektir daha küçük olduğu için narkoz almadan cekilir diye düşünüyorum benim oğlumda Şubat 8 de emar çekildi ordan biliyorum 

(81 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım özel değilse ne için gittiğinizi sorabilirmiyim? Benimde oğlumun kafa çapı ayına göre büyük geldide şuan sağlık ocağında takipteyiz dahada büyürse nöroloji görecek o yüzden sordum ❤
(6,763 puan) tarafından
Benimki de gelişimine göre koca kafalı paşam bende hidrosefali var yani kist ve sıvı birikintisi ırsi olduğu için baktırmak istedim bütün testlerde de kafa çapı büyük çıkıyor du ama emarlari temiz çıktı gelişimi ileri dedik artık ♥️♥️♥️
(81 puan) tarafından
İnşallah Benimkide öyledir ya. Çocuk doktoru bıngıldağı kapandıysa sorun yok dedi. Ve kapandı zaten sağlık ocağındaki hemşirede eşimi odadan çıkardı ve dediki korkacak birşey yok babası gibi koca kafalı işte  ama insan korkuyor hareketleri falan çok iyi maşallah boş yere panik yapmak istemiyorum
(81 puan) tarafından
Ve gerçekten eşim ve ailesindeki bütün erkeklerin kafası çekiç gibi bir tuhaf
(6,763 puan) tarafından
Hareketlerinde davranışlarında sorun yoksa korkma cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
24 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunya.dln (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
6 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,494,971 soru

24,422,929 cevap

351,719 kullanıcı

...