Mesela ben bazen sadece makarna yaparım akşam yemeğine bazen sadece pilav benimki oturup güzelce karnını doyurur sosyal medyada gördüm adam makarnayı yemekten saymıyor hergün illa 3 çeşit pişecekmiş yemek yoğun olduğunuz hasta olduğunuz günler neler yapıyorsunuz ben genelde tek çeşit yaparım
Ben tek pilavi yemekten saymam acikcasi makarna hadi soslu filan yapılır neyse de tek pilav her sekilde cıkk
Bizimkide yemek cok sevmez salçalı vs midem bulanıyor der ,ağır yemekleri sevmez , hiç aramaz ya soğuk sandavic yemeği çok sever , salata çeşitlerini çok sever sık sık benden soğuk sandavic ister içi çeşitli
Makarna yaparsam yanına et veya tavuk ister yolculuktan geldiysen sadece makarna yaparım
Dayım öyle her gün 3 çeşit ister birde illa çorba olacak çorbası da sıcak olacak Allah da ona yengemi vermiş yapıyor
Bende 2 bebekten dolayı iki çeşit yapıyorum, yani bir sulu yemeğin yanında mutlaka pilav, bulgur, makarna olur, değişiklik olsun diye de arada cacık, yada salata yaparım. Allah'a binlerce kez şükürler olsun
Ben ne yemek yapayım derim makarna yeter yorulma der kocama kalsa haftanın 4 günü makarna yer
1,491,322 soru
24,370,163 cevap
347,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın