0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Varmı kixalr şeş verin hele

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben noldu canım 
(230 puan) tarafından
Eserimo
Kız bn neyin derdindeyim sn n dion:))
(3,817 puan) tarafından
:)) öyle hayranı olduklarımın peşini bırakamıyorum ben napıyım görünce heyecanlandım:D
tarafından
Eserımmmm :)  ecrın pes etme ben senı önersem benım çevreme acırsın sen bedava ürün gönderirsin :) :) zengınler ama aglıyoroar bende ürünü kendı bıle kullanmsyıp öve öve bıtıremeyenden asla almam bu sen oluyorsun yenıysen ha deyınce olmaz bıraz sabretmek çabalamak lazım
tarafından
Bak bızım mıllet bogazına düşkün :) :) eser bılır benı bende tuğba dan aldıgım akılla önümüz ramazan ya bır erıste ısıne gırmeyı düşünüyorum. Yarın bı yarım kılo yapıcam baktım musterı ıstıyor hoppp baslıcam yapmaya satmasam oturur yerım yarım kıloyu:(:) buzlukta da birşey olmuyor hem bakalım hayırlısı bismillah dıcez. Önce ortamda ne gıdıyor ona bakmak lazım
(230 puan) tarafından
Tavsiye için sağol cnm cim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnstagramini yeni kapatan ben posttan cikiyorum.
(230 puan) tarafından
Ozmn by by cnm:)
0 oy
(455 puan) tarafından
Bende lif satmak için sayfa açtım ama sürekli birbirlerini takip ederek karşılıklı takipçi kazanan var sayfa 1300 kişi öldü ama hepside benim gibi satış yapanlar o yüzden bir kişi bile sipariş vermedi sayfa öyle duruyor kapatmayı düşünüyorum biraz zor çok fazla çevre lazim
(230 puan) tarafından
Valami kiz öylemi oluyo
Bı hevesim varsada oda öldü suan
(455 puan) tarafından
Aynen canım hevesini kırmak istemem çünkü bend bı hevesle başladım hiç umduğum gibi olmadı ama sen yine istersen ac bı sayfa hobi olarak yaptiklarinin resimlerini at sattiginida belirt belki senin için hayırlısı olur
0 oy
(2,595 puan) tarafından
İnfluencer napcan burdan çıkmazki 
(230 puan) tarafından
Ya çıkarsa
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Ne ararsan var:D

(230 puan) tarafından
Nerde ozmn bu infulnzer
0 oy
tarafından
Haccame sayfasi olur mu.d.d
(230 puan) tarafından
O n kiz
tarafından
Hacamat yapıyorum onun sayfası:)
(230 puan) tarafından
Yani olur herald:)
tarafından
:) on bine yakın takipçi var ama içerik üreticisi değilim o ayrı:)
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim 150 takipçim var olur mu sjsjsj
(230 puan) tarafından
Ürün tanıtımı yaparsan neden olmasin:))
0 oy
(6,914 puan) tarafından
Onun icin tiktoktan degisik bir video paylasican ordan instegramida takip etmeye baslicaklar  genelde tiktokta daha rahat kesfete dusülüyor mesela haliliskonun annesi takip etmedigim halde surekli kesfetimde cikiyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,788 soru

24,063,819 cevap

330,269 kullanıcı

...