0 oy
1,924 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Mrb kizlar 

Benim evim ayrı , eşimin ailesi ile yaşamıyorum ama.esimin ailesi eşimin kafasına giriyor beni tekrar evin üzerine götürmeye çalışıyor , ve tabiki eşimde onlar ile aynı fikirde bende bu u kabul etmiyorum elimde gelen her türlü tepkiyi veriyorum, benim bu oturduğum evi adam sattığı için başka bir eve geçmemiş gerek 4 ay sonra , onlarda eşime sen bizimle yasarsan fazla masraf olmaz diyor eşimin kafasını dolduruyor , bu duruma karşı başka nasıl tepki verebilirim siz olsanız ne yapardınız ...

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayınvaldenlerle geçinebikşyomusın? 
tarafından
Hayır ne gecinmesi resmen savaş Aramiz , eşimin kardeşi beni dövmeye kalktı küfür etti , 3 aylık hamileyken bebeğimi karnımda öldürdü , eşimin annesi beni diğer oğluna dovdurmeye kalktı baldizlarim yine öyle , benim eltilerim hep eşlerini bırakıp gitmiş şimdi sıra bana döndü
tarafından
Oha eşin bunları bile bile nasl söyler gitme sakın
(3,141 puan) tarafından
Bunca şeyi yapmışlar sana asla taviz verme esine
-Reklam-
0 oy
(16,787 puan) tarafından

Oyuncak mi ya gel otur sonra ayır sonra bi daha gel 

Kabul etmezdim ben sorun çıkacağına masraf çıksın 
tarafından
Onlarda masraf olacağına sorun çıksın diyor
0 oy
tarafından
Asla kabul etme canım bizde kiradayız aklına girmişler evin altını yaptıralım demeye başladı banada neymiş 2 3 sene duracakmışız çıkacakmışız kira ödemek zormus vs inan ki çekilmez yani oraya gittikten sonra.ayrilmazlarda 
tarafından
Beni kandırıyor oda bana diyor gidecez bahçede ev yapacaz ben kabul etmedim ama üzerime geliyor
tarafından
Kız valla aynı benimkisi de ole diyor bahçeye müstakil ev yapacakms
tarafından
Kız yapsalar oda birşey hani belki senin eşin yapar, ama benim eşim çok yalancı aşırı pislik bir insan beni annesinin eline koydu mu artık ben bittim
tarafından
O zaman asla kabul etme canım
tarafından
Yok asla kabul etmiycm
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Hiç kabul etmezdim yerinde olsam, eşinle konuş düzenim var benim kendime göre istemiyorum de canım. Ev üstüne ev olmaz, çok zorluk çekersin kabul edersen 
tarafından
Eşimin ailesi de çok berbat bir aile gelinleri asla ama asla sevmezler
0 oy
tarafından
Benım esım ıssız brn kecburıyetten evımı kapattım kı ben annrmde oldugum halde ev ev ustunr olmuo sukur esımde anladı ıse gırsın yaza dırek evıme gecıcemm tepkını koy sakın kabul etme ben cok pusmanımm evımde olaydımda ac olaydım dıorımm
tarafından
Vallahi insanjn evi ayrı olsun kendi evi olsun
Evinde huzuru olsun
Yiyecek kuru ekmeği olmasın , benim eşim çok anne kuzusu ve nankör
tarafından
Dıorum ya ben annemdeyım ama bın pusmanımmm zor oluo gercekten guzelce konus anlamıosada tepkını koy ben cok agladım ama mecbur kaldım
tarafından
Bende öyle yapacam madem ailesi çok seviyor babası elini cebine atsın oğlunun evini tutsun , o beni annesine hizmetçi olarak goturecek
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ailesi iyi ise sorun yoksa yaşayabilirsin bence
tarafından
Yok kız ne iyisi yemin ederim onların bana yaptıklarını Allah biliyor
(25,181 puan) tarafından
Amaann o zaman sakın yanaşma canım tribin dibine vur :D
tarafından
Vallahi rezilikse rezilik cikartacam , bana çeyiz bille almadı bir yatak aldı dolabını almadı , çamaşır makinası ikinci el aldı, evimde ki halilarm ailesinin eskiden evine serdiği halılar , ben yine sustm.huzur dedim kardeşi ilk bebeğimi 3 aylikken karnımda öldürdü bir sürü olay yaşadım yine şükür ettim huzur dedim ama eşim ileri gidiyor
(25,181 puan) tarafından
Daha kötü olur valla inşallah eşin kabul ederde Baska eve cıkarsınız
tarafından
Başka eve cikarmazsa bosanirm ondan
0 oy
(533 puan) tarafından
Aran nasıl kaynanan gile? Anlaşıyorsanız bilemem ama zor ya ne anlasan bile ilerde illa sorun oluyor. Ev üstüne ev olmaz
tarafından
Aram onlar ile hiç iyi değil ben oraya gidip gelmiyorm bille , kaynanam çok fesat bir insan
(533 puan) tarafından
O zaman ne yap et gitme
0 oy
tarafından
Ay masraf olmasin diye ayni eve mi taşınılır ya. Herkesin yuvası ayrıdır hic anlamıyorum bu kafayi
tarafından
Bu erkekler neden bu kadar kötü :(
0 oy
tarafından
Beraber oturduğunuzda iyi anlaşabiliyorsanız oturun ama anlaşmıyorsanız eşine iza et böyle böyle geçinemeyiz anlaşmayız diye 
tarafından
Katiyen iyi anlasmioz eşimde bunu biliyor ben oraya adım dahi atmıyorum
0 oy
(409 puan) tarafından
Ev üstüne ev olmaz yaa anlaşabılıyor musunuz kaynananla
tarafından
Hayır eşimin ailesi çok kötü onlar ile anlaşamıyorum
(409 puan) tarafından
O zaman tepkını kesın olarak ortaya koy canm
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Kaç ev gez beraber oturma. Ayrı oturmaya alışmışsın zor olur sana...
tarafından
Ha olmuyor ev üstüne ev çok zor oluyur insan rahat dahi edemiyor , ve madem oğlu evlendiys3 bir zahmet bana baksın
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Asla kabul etmezdim huzur herseyden onemli. Esinin ailesi ne kadar iyi olursa olsun bi sorun illaki cikiyo herseyi gec kendi evin gibi olmaz sen alismissindir bide rahat rahat evinde. Esine anlat istemedigini kabul etme kesinlikle
tarafından
Eşim o kadar pis ve nankör bir insan ki rabbim kimseye esim gibi kimseyi nasip etmesin, babam aradı dedi gel gel arkadaşım evini sana kirasiz veriyor girin , hiç çıkmayın kabul etmedi , neymiş ben senin ailene muhtaç olmam diyor
0 oy
tarafından

Azıcık aşım ağrısız başım ☺️ Kuru ekmek yerim ama huzurumu bozamam de kocana açık açık. Ev üstüne ev olmaz. Olmadığını gördün sen de de. Bi şekilde ikna etmek zorundasın canım benim. Zor çünkü olmaz yani. 

Kaynanamgil 5+1 bi eve taşıncaklar. Ev resmen hipodrom gibi at koşturursun. 4 kişiler evde de. Şakayla karışık bana dediler ki size de bi oda yapalım burda diye. Ben de dedim ki, evet bi misafir odası yapabilirsiniz belki gelir kalırsak dedim :D oturdu kçının üstüne. Senin slak kocan da otursun oturduğu yerde olan huzurunu bozcak karısıyla anasıyla uğraşcak durduk yere 

tarafından
Benim eşim bir anne diyor yanına ilakki benim annem Bir melek diyor , ama tüm yigenleride annesi yüzünden yetim kalmış ...
tarafından
İnanamıyorum yaa.. peki kaynınlar tekrar evlendi mi? Bi de kadın madem kaçırtcak gelinleri niye masraf edip evlendiriyor. Baştan evlendirmesin alsın kıçına soksun oğullarını. Sinirlendim tövbe
tarafından
Yok kimse kızını vermiyor ki evlensinler isimleri çıkmış , çocuklar perişan bir halde doğru düzgün bakımları yok gelen vuruyor giden vuruyor , benim eşim kendjni de o Halle koymak istiyor
tarafından
Ne diyim ki.. Allah inşallah eşinin gözündeki perdeyi kaldırır da yuvasını dağıtmaz kocan.
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun senden ❤☺
0 oy
(636 puan) tarafından
Yorumun altina yazmissin da bebegıni dayak olayını başın sağolsun. Ama şu da bir gercek ki hic kusura bakma esin adam olsa  döve döve gebertirdi kardesi de olsa ne demek dövmek bebegini dusurtmek ve bu kadar olaya ragmen onlara tasinmak istiyo. Bırak başka evde ayrı oturmayi o adamla bile ayni evde durmam ben. 
(636 puan) tarafından
Hadi sen katlanıyosun canım baban hicbirsey demiyo mu. Arkanda durmuyo mu
tarafından
Ailem hep diyor yuva yikmak iyi değil karı koca Boşaninca yer gök sarsılır diyor ,
Biraz sabır et hemen pes etme , baktın olmuyor boşan gitsin diyorlar
(636 puan) tarafından
Yuva yıkmak icin ortada bir yuva olması lazım. Sizde yuva falan kalmamis ki.hepsini gectim. Kocanın karısına ayrı ev acma zorunlulugu vardır. Sen bosanmak icin mahkemeye gittiginde sırf bu yüzden bile bosanmaya hakkin var. Evlilik imza attik evlendik hadi cocuk yapalimdan ibaret degil ama ne yazikki bizim insanimizin cogu evliligi sadece üremek olarak görüyo. Eşlerin evlilikte birbirlerine karsi hatta ve hatta topluma karsi bile sorumlulugu var
tarafından
Ve evliliğin bir sorumluluk olduğunu bildikleri halde bu sorumluluğu üzerlerine almıyorlar , ne yazık ki gerckten erkek zihniyeti o kadar boş basit ve kötüdür ki anlamak imkansiz
(636 puan) tarafından
Allah kolaylik versin
0 oy
tarafından
Sende eşinle bu konuyu konuş tatlı dille yapacağını söyle ev üstüne ev olur mu ne saçma bisey eğer senin kocan onların sözünü dinlerse eninde sonunda kafasına gireni yapar ama eğer imkanın varsa valideyke konuş yapamayacağını söyle eğer ikiniz anlaşmıyorsanız tabi 
tarafından
Ben ona dedim diyeceğimi eğer öyle birşey yaparsa sonuç bosanacaz dedim başka çare yok çünkü , madem evine bakamayacak ne diye evleNdil3r
tarafından
Evine bakamayan zaten koca değildir nasıl baba olacak bunu da düşündü mü hiç önce hocalık yapacak sonra kocalık
tarafından
İnan 23 haftalık hamileyim daha bebeğime bişi alamadım , ve bazen diyorum benim bebeuim nasıl büyücek nasıl babalık yapacak , ailem hep almış , bebek için eşya ama nankör insana degmiyir hiç birşey
0 oy
(147 puan) tarafından
Bunlar ayriyken bile sana hayati zindan ediyolar ayni evi hiç düşünemiyorum canım Allah onlari bildigi gibi yapsin hic bulaşma daha kötü olur..
tarafından
Asla gitmem inan ki , evim ayrı olduğu halde bir sürü sorun yaşadım kaldıki onlar ile aynı evde yaşamak Allah korusun
0 oy
(11 puan) tarafından
Valla ben olsam sahsen. Direk yok derim kocam anlamıyorsa. Bugun gider otururuz ama evde ne guzur ne bişe kalır sonunda bir ev kirası için yuvamıxdan mı olalım derim. 
tarafından
Annem bazen diyor insanın eşi eş olsun , dünya düşmanı olsun gerçekten de çok haklı , eşim resmen bana tuzak kuruyor ama beni öldürse de gitmem
(11 puan) tarafından
Ben aşağıda yazdıklarını yeni okudum. Sana bunları yapmasına rağmen hala onlar la konusuyor olman bile bir mucize. Kimse bunları kaldırmaz allah sabır versin.
0 oy
tarafından
Valla canm esinin altindan gir ustunden cik asla gitme.Esinin karakterini bilmiorm ama inat biriyse suyuna git.Kocacim ayri olalim daha mutlu oluriz falan de.yani iyi dawranarak soyle.Baktin olmuyor bu sefer sen diret ağırlığını koy.Kaybedersin beni o ewe gidersen de.Ben senle kuru soganda yerim yeterki gitmeyelim de.
tarafından
Öyle yapqcam.baktim olmuyor inan ki çeker giderim başka çare yok dünyaya bunun elinden acı çekmek için gelmedim ki
tarafından
Aynen ole.Elin yetistiremedigi adamları cekmek zorunda deil kimse.
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Ev ustune ev olmiyo bacim
tarafından
İnsan rahat dahi edemiyor evlendiğim günden beri evim ayrı şimdi bunu yapması çok yanlış
(3,022 puan) tarafından
Hayirda mobilyalar fln nasil olcakki?
tarafından
Annesi demiş hepsini ikinci ele sat ...
(3,022 puan) tarafından
Eeeee amaç ne olcak
tarafından
Amaç öyle birşey olursa bosanacaz bunu dedim durdu , artık kafasında ne geçiyor tekrar onu hiç bilmiyorum
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bende aynı durumu yaşadım  ama kaynin nin yaptğı  gibi büyük şiddet  olmadı görümcelerle  çok sıkıntı yaşadım   ben gitmedim aynı eve boşanalım  dedim oda vaz geçti  
tarafından
Benim eşim beni dinlemezse son çare boşanmak olacak başka çare yok

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
9 cevap 282 göst.
30 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,010 cevap

332,466 kullanıcı

...