0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (335 puan) tarafından
Adetim bu ay sıkıntılı oldu 1.5 gün geldi sonra damla damla oldum yani adet olmadan sancida çektim neden olurki yaşım 26

5 Cevaplar

0 oy
(23,269 puan) tarafından
Yerleşme kanaması olmasin
(335 puan) tarafından
Yok cnm gebelik yok enfeksiyon vardı ilaç kullanıyordum fitil ve antibiyotik eşimle bı yakınlaşma bile olmadı ilaç kullanıyorum diye
(23,269 puan) tarafından
Anladım
-Reklam-
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Yok ya sıkıntı stres mevsim değişimi enfeksiyon bir sürü sebep var hemen menopoza yorma daha çok erken tabi ailede erken menopoz yoksa eğer varsa zaten sık sık görün ona göre ilaçlar veriyorlar 
(335 puan) tarafından
Yok cnm ailemde bı halamda var oda şuan 35 36 yaşında sanırsam annemde teyzelerimde yok bilemiyorum tabi ama bu ay böyle oldu bide 3 ay önceki adetimde böyle oldi
0 oy
(272 puan) tarafından
Bence değil enfeksiyon var demişsin ondan olabilir 
(335 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bi kere oldu böyle  estradiol lh FSH iyi yumurtalamada azalma olsa çıkardı degilmi
(272 puan) tarafından
Evet çıkardı
0 oy
tarafından
Yanivsanmiyorum erken menepoz icin bile cok erken bence 
(335 puan) tarafından
Ya daha önce bı kere böyle olmuştu normalde güzel olur adetlerim acaba yumurta rezervlerini azaldı bilmiyorum ki E2 lh FSH iyiydi ama geçen ay
tarafından
Valla o kadar ayrıntılı takip ediyorsan doktor kontrolundesin herhalde öyle bisey olsa doktorun fark ederdi bence birşeyin yok bu ay herkes de bi sıkıntı var bende hep erken erken ve çok olurdum 10 bu geciktim idrar testleri kan testleri hepsini yaptırdım hamd olsun bugün adetim oldu ve bird da dikkatimi cekiyo herkesin sıkıntılı
(335 puan) tarafından
Valla ultrasonda doktor sıkıntı yok yumurtam iyi hamile kalabilirsin dedi ve üstüne bu oldu hormonlarda da bişey yok bilmiyorum neden bu kadar az oldum
tarafından
Senin niye aklına menopoz geldi ki belki hamileyim yerleşme kan aman oldu o zaman
(335 puan) tarafından
Yok cnm ilaç kullandım ya eşimle bişey yaşamadım ilaç alttan aldım 10 gün 10 günde ağızdan antibiyotik
tarafından
Belki ilaçlar yapmıştır ya da mevsim geçişi ya o etkilemiştir zaten herkes de var bi haller bu ay
(335 puan) tarafından
İnşallah öyledir cnm insalah hamile kalrim
(335 puan) tarafından
Bı sorun çıkmaz umarım dualirnizi bekliyorm bu güzel ayların yüzü suyu hurmetine
tarafından
Rabbim kucaginizi doldurun hayırlı evlat versin ınşallah sen canımı sıkma aklına da öyle menepoz falan getirme bende 27 yaşındayım 10 gun geciktim hiç aklıma gelmedi menepoz daha çok erken bizler icin
(335 puan) tarafından
Amin inşallah ben az olunca şüpheye düştüm
0 oy
tarafından
Pardon bana msj atmışsınız sonra kapatmissiniz okuyamadım buyrun
tarafından
Antibiyotik yada herhangi ilaç kullandiysaniz oda etken olabilir
(335 puan) tarafından
Alttan fitil kullandım bide iki tane farklı antibiyotik kullandim
tarafından
Tamam canım onlar etken doktor sordu direk antibiyotik aldinmi dedi onlarda etkiler dedi
(335 puan) tarafından
Anladım cnm sagolasin
tarafından
RC ederim canım geçmiş olsun

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 403 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,360 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (5,973 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 373 göst.
0 oy
8 cevap 520 göst.
26 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,426 soru

24,139,164 cevap

334,430 kullanıcı

...