0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1,720 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
......................

4 Cevaplar

0 oy
(5,414 puan) tarafından
Valla Allah korusun iki gün sonra alkollü birine çarpar, kendi hayatını da kaydırır başkasının hayatını da sizin hayatınızı da. Ben kendim de alkol alan bir insanım eşim de alır. Ama bir gün ikimiz de direksiyon başına oturmadık. Çok çok çok büyük risk
(1,720 puan) tarafından
Yok canim direkson basinda değil işe başla birinin arabasiyla gidip geliyor bikaç iş arkadaşıyla toplu olarak.
(5,414 puan) tarafından
E sarhoş da olmuyor diyorsun. Bilemedim ki :( yani bi zararı da yok sanırım
(1,720 puan) tarafından
Bagimli olmaya başlıyor bacım onceler ayda yilda 1 içen adam her hafta içiyo artık bikaç defada evin bahcesinde içiyordu oyle yakalamştım şaka karışık enerji içeceği diyordu ama o tür kutularda satiliyormuş o zaman ver benimde canim çekti bu enerjiden bende içeyim dedim vermedi güldü. Ondan anladım kokusundan falan
-Reklam-
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Benim eniştem de böyle ablam illallah etmiş durumda gece yarısı eve geliyor her geldiğinde eve ayakkabıyla girip, sağa sola kusuyormuş. Geçen gün de yeğenim açmış kapıyı açar açmaz yere yığılmış. Ne olacak bilemiyorum çok zor. Bizim bir yakınımızın kocası da çok içiyordu kaza yaptı resmen öldü ölecekti şimdi yatalak gencecik halbuki yazık etti kendine.
(1,720 puan) tarafından
Yazik yaa bi yolu yokmu bunun biz kadinlar nasıl değiştire biliriz bunları nasıl olacak neden deöiştiremiyoruz , eşini içkiden ayira bilen  o kadar kadin varki , imreniyorum onlara nasıl başara biliyolar
0 oy
(6,301 puan) tarafından

Başka birini eve getirip içen adam adam değildir benim gözümde böyle bir adam ile de hayatımı idame ettirmem. 

Üstesinden gelinecek bir adam yok ortada malesef.

Ve iki yılda 2 bebek ah be kuzum ya üzüldüm ne diyeyim. 
(1,720 puan) tarafından
Off gerçekden keske yapmasaydim ya basdan o kadar iyiydiki ben bu adama beş cocukda yaparım derdim o derece iyiydi ama nnesine ve kardeslerine de bagiran biriydi ama şimdi anliyorumki anasina bacisina naısl davrandığnı gorduysem bu o demekdirki biriki yil sonra banada böyle olacak yok ben bunu akıl edemedim gecmisden biseyi duzeltemem ama bari gelecek için neyapacam
(1,720 puan) tarafından
Post açmakdan utaniyorum artık
0 oy
tarafından
Off canım ya yemin ederim her postunu gördüğümde aşırı üzülüyorum benim de eşimle sıkıntılarım var yok diyemem ama senin eş Allah akıl fikir versin yani bu adamlar ne baba olmayı ne eş olamyı hakkediyor. Gidecek yerin yoksa inan kavga etmeye değmez sen çocuklarina en iyi şekilde bakıp büyütmeye çalış bunun anası babası yok mu kulağını çeksin ya da abisi falan yok mu nasihat versin 
(1,720 puan) tarafından
Artık post açmaya utaniyorum yemin ederim . Ancak yemgesinin ve dayisinin sozu gecer bende yemgeye anlatim oda gordum kizim farkimdayim azitmsi bu iyice saçmaliyordu o gün geldiyimde tek tutayim payini vericem ben onun telefonda konusacakmsohbetde değil ki onu gorsem cok azarlayacam gerçekden hareketleri artık benimde gozume batiyo dedi
tarafından
Eğer onların sözünü dinliyorsa ne ala belki düzelir birde sen niye utanasın canım buraya dertlerimizi yazmazsak kafayı yeriz seni çok iyi anlıyorum
(1,720 puan) tarafından
Evet ama herkes birbirni oyle takip ediyoki sanki sık post açan gozden düşüyo cebap verilmiyo onemsenmiyo gibi herkeside sıkmış oluyorum nebilim valla bu konuda kaç post açdın zırlaniyosun kaç gündür diyenler oldu
tarafından
Boşver takma onları burası kimsenin babasının yeri değil sana bu şekilde söylemezler.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,408 soru

24,071,948 cevap

330,706 kullanıcı

...