0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (306 puan) tarafından
6 aylık bebeğim çok kötü öksürüyor kuru bir öksürük grip desem değil bu sürekli tekrarlıyor emzikten dolayı mikrop mu kapıyor acaba boğazı balgamı var doktora götürüyorum antibiyotik yazıp yolluyor bu akşam tereyağ ve pekmez eritip verdim buhar verdim ama yine aynı çok zorlanıyor bazen kusuyor öksürükten dolayı 

2 Cevaplar

0 oy
(5,383 puan) tarafından
Boğmaca olduğunu sanmıyorum. Bu salgın çok geç iyileşiyor. Ben 3 ay önce yakalandım hâlâ öksürüyorum arada bir. Başka doktora da göster belki bronşite falan çevirmiştir. Yeğenim öyle oldu ondan biliyorum. Şimdi günde 4 kere ventolin ve başka bir ilaç daha kullanıyor 
(306 puan) tarafından
Çarşamba günü başka bir doktora daha göstereceğim inşallah bronşit olmamıştır
(5,383 puan) tarafından
Daha çok küçük çok dikkat etmen gerekiyor. Allah şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Canım boğmaca degil bizde aynıyız 2. Antibiyotige geçtik mahvolduk yaaa duzelemiyoruz maalesef gecmiyor vicks balım  krem hem ayağina hem göğsüne sür ve peçeteyi göğusune koy sıcak dursun göğüs tarafı balgam atacaktır bizde aynıyız biraz böyle rahatladık geçmiş olsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 1,281 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
14 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busesndr (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,564 soru

24,156,878 cevap

335,161 kullanıcı

...