0 oy
159 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (32 puan) tarafından
kizlar benim mercimek çorbası hic güzel olmuyor sizler nasil yapıyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(11,259 puan) tarafından
Soğanı kavuruyorum mercimeği de atıp kavuruyorum sonra suyunu koyuyorum içine zerdeçal atıyorum miss bazen havuç ta koyuyorum 
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
Ben göz kararı malzeme koyuyorum 2_3 kişilik çıkıyor içine patates soğan sarımsak mutlaka ekliyorum tereyağı da çok yakışıyor ama kızımın süt alerjisi var o yüzden sıvı yağ kullanıyorum
0 oy
tarafından
Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi (videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/kirmizi-mercimek-corbasi-tarifi/
0 oy
tarafından
Soğanı kavuruyorum üzerine mercimek ekleyip yarım çay kaşığı karabiber ekliyorum. Mercimekler sarı renge dönene kadar kavuruyorum. Suyunu ekliyorum ve 1 diş sarımsak doğruyorum tuzunu da katıp mercimekler eriyene kadar pişiriyorum. Sonra blendardn geçirip tereyağı eritiyorum. Tereyağına birazda pul biber katıyorum ve çorbaya döküyorum harika oluyor. Hatta bana lokanta da içiyorum sanki senin çorbanı diyorlar herkes çok beğenir. Bende  :))
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ben hepsini çigden atıyorum düdüklüye göz kararı mercimek birtane patates bir havuç bir soğan bunları kabaca doğrayıp atıyorum düdüklüye güzelce hepsi pişiyor sonra blenderdan geçirip üzerine sosunu salçasını vs bazen de azcık un kavuruyorum çok güzel oluyor 
(100 puan) tarafından
Benim yaptığımın aynısını yapıyorsun canım yazmaya gerek kalmadi:)))

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 800 göst.
15 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hafsaa (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
28 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,347 cevap

332,937 kullanıcı

...