0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,096 puan) tarafından
İki gündür olcuyorum açlık yüksek çıkıyor kendim ekmeği çıkardım hemen aradan ama örnek liste var mı sizde hamile değilim 

2 Cevaplar

0 oy
(1,194 puan) tarafından

image

image

Bende var gebeyken vermişti ama şekerim var diye

(3,096 puan) tarafından
Çay şekersiz içiyorum liste için teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben varim canim seker hastasiyim zaten hiaye uzunda soyle ozetleyeyim 24 kg verdim hamile kaldim hala devam ediyorum ve dogum sonrasinda da devam edecegim. Acikcasi listemi paylasmiyorum cunku herhafta zaten degisiyor ve sekerim oldugu icin hamile de oldugum icin kalorim farkli genel anlamda bilgi jstersen verebilirim ama listemi paylasamam cunku kalori muhabbet inden sana fazla gelebilir 35. Haftamdayim. Birde ekmegi tamamen hayatindan cikarmak cozum degil sonuc ta kalici olarak hayatindan cikartamayacaksin. Ben hamile kalmadan once en az 3 dilim ekmek hakkim vardi ama ekmek olarak ama pilav ama corba. Sadece beyaz unu hayatimdan cikardim tam bugday unu aldim metro markette ucuz okuyor 5 kg lik aliyorum ekmegimi kendim yapiyorum vs. 
(3,096 puan) tarafından
Tam buğday aldım çıkardım derken öğle altı dilimdi gebelikte onu hatırlıyorum o şekilde işte o zaman yediklerimi düşünüp yiyorum doktora gideceğim zaten ama yüksek olunca korktum randevu zamanına kadar dikkat edeyim dedim
(657 puan) tarafından
Surduremeyeceginiz sekilde kendizi kisitlamayin en buyuk hata bu oluyor kontrole kadsr asiri dikkat ediliyor ama surdurulebilir olmuyor mesela atiyorum havuc yada meyve hic tuketilmiyor kontrolden geciliyor yenmeye basliyor bu doktoru kandirmak.
Birde oglen 6 dilim karbonhidrat cokk cokk fazla be olursa olsun donusum bile yapsaniz fazla ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama
(3,096 puan) tarafından
Tüm gün altı dilim birde düşsün diye kandisan kimi kandiracagim meyveyi yoğurtla yedim
(657 puan) tarafından
Canim oylede cok onu diyorum.  Sen bak bilinclisin bu konuda ne guzel diyosun kimi kandiracam dion ben oyle cok insan gordum ki ben inanamazsin :) ben onlem olsun diye soyluyorum yani yanlis anlama olmasin diye :)
(3,096 puan) tarafından
Ya birden çıktı bilmiyorum düşmüyor  nasıl olacak evham yaptım
(657 puan) tarafından
Once evham yapma oda yukseltir diyecegim ama elinde olmuyor biliyorum anksiyetem var benimde :) bence bir endokrin doktoru ile gorus kafan rahatlasin benim sansima cok super bir doktora denk geldim o kadsr rahatlatiyor ki kendiside seker hastasi yanlis bilmiyorsam ve beni anliyor daha kolay oluyor isim.
(3,096 puan) tarafından
Dahiliye randevu aldım stres yapıyorum zaten takintiliyim ekmegi kesdim işte spor yapicam bakalim
(657 puan) tarafından
Allah im saglik versin canim
(3,096 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
26 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
0 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,468,981 soru

24,066,414 cevap

330,390 kullanıcı

...