Ne zaman konuşmanız gerektiği halde sessiz kaldınız?
Veeeee
Bugün hayatının son günü olsaydı napardinz??
konusmam gerekiyosa hicbir kuvvet beni susturamaz:))) hayatmn son gunu olsa butun delilikleri yaparm
Esim ve cocukları la butun gun ylenırdım
Beni kuranlara gereken cevabı vermek ıstedıgımde
Kardeşim vefat ettiğinde tlfda babam a söyleyememiştim yoldaydı diye bir tek o zaman susmuştum ve 1 ay konuşamamıstım.
Bugun hayatımın son günü olsa hayatımda asla affetmeyeceğim insanlar var hepsini arayıp ahirette görüşecez size hakkımı helal etmeden ölüyorum der vicdanlarını ömür boyu sızlatırdım. Ve evlatlarımı en güzel yere emanet ederdim
Esim ve ailem konusunda sessiz kaliyorum bezen canim. Son günümü sevdiklerimle doyasiya gecirirdim
Çoğu zaman sknti çıkmasın diye susuyorum sonradan kendimi yiyenlerdenim.
Bugün hayatımın son günü olsa annemin yanına giderdim ☺
Eşimle her tartışmada her an diyebilirim
Ikinci soruda hayatımın son günü olsa tövbe edip ölene kadar ibadet ederdim :)
Kızımın kimliğini çıkaracağımız gün. Ortalığı yırtmam gerekirken susup alttan aldım.
Son günüm olsaydı da kizima sarilir koynunda uyurdum kokusuyla doya doya ♡
Hiç susmadım o an sustuysam bile uygun bi zaman da mutlaka içimdekileri dile getiririm ben..
Hayatımın son günü olsaydı eşime sım sıkı sarılırdım bırakmazdım sanırım ayy düşüncesi bile çok kötü ya :(
Ben susamam ki beceremem:) son gunum olsa kizlarimla vakit geciririm baskada bisi yapmam kimseyide aramam
Haklı olduğum zamanlarda ve kafanda herşey bittiği zaman.
Hayatımın son günu olsaydı eğer tövbe ederdim herşey için.
Eşime kalbi kırılmasın diye bazı şeyleri söyleyemiyorum yani direk söyleyemiyorum enazından dolaylı yollarla söylerim :) onun haricinde hiç kimseye susmam .. Son günüm olsaydıda bütün sevdiklerimi toplar onlarla vakit geçirirdim heralde . Son gün günaha girmenin alemi yok :D
Benım sessiz kaldıgım pek görülmemiş seydır :) son günüm olsa sadece rabbime kavuşacagım için mutlu olurdum.İnan dünyadaki hiç bişeye hevesim yok.
Genellikle karşımdaki dediğim laftan anlamicaksa sessiz kalırım aman sana konuşsam ne fayda derim..
Annemin yanındayım babamın son günüm olsa olmak isticsğim yerdeyim yani rutinimi bozmaz annemle orta şekerli kahvemi içer ve anneme uuzn ömür ve sağlığı için dua ederdim her gün yaptığım gibi... Bu yani benden bu kadar.. :)
Eşimle bi konuda tartışmıştık ve bana haketmediğim zoruma gidecek bi cümle söylemişti. Hiçbir şey söylemeyip ağlayarak diğer odaya girmiştim. Keşke o an susmasam konuşsaydım..
Hayatımın son günü olsaydı (ki belki öyledir..)yakınlarımın %90ını arar hepinizden nefret ediyorum canınız cehennemin taaa en dibine derdim..
Ben konusmam gerekiyorsa konuşurum susmam ve
Hayatımın son günü olsa kocama doya doya sarılır kokusunu çekerek uyurdum sadece koklardim
Ne yalan soylim ağzım sussa g... konuşur :))))) içime atamam içime atıp ben deli olucama karşıdaki deli olsun yada kahrolsun güzel canım benim valla çok kıymetli o herkesten
2 rekat namaz kılar tövbe eder sevdiklerimi arar sonrada hastaneye gider sezeryan olup kızımı eşime emanet edip tüm organlarımi bagislayip donanmli bir yoğun bakıma yatıp saati beklerdim
Hep susuyorum genellikle o zaman karşıdaki dahada sinir oluyor :)
Ve büğün hayatımın son günü olsa bütün gün oğluma sarılıp onu kokladım
1,504,578 soru
24,563,719 cevap
361,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın