0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (960 puan) tarafından

Hanımlar benim oğlum atipik otizm tanısı almıştı dün okuldan çağırdılar gittik RAM bunlara yazı göndermiş özel sınıfa geçmesiyle ilgili benim bildiğim okul böyle bir talepte bulunmazsa RAM böyle bir şey göndermez diye açıkçası istemediğimi söyledim ama artık yasal olarak oraya geçmesini söylediler bugün iki gündür oraya götürüyorum sınıfta sadece iki çocuk var durumları daha ağır benim oğlandan dolayısıyla çocuğum sosyalleşecek herhangi bir arkadaşı yok orada eve geldiğinde ağlıyor sınıfımı istiyorum diye özel sınıf öğretmeni de gayet zeki bir çocuk olduğunu söyledi burası için uygun değil bence bir fikrini belirtti ama sınıf öğretmeni başından savmak istiyor sanırım yok illa orası daha iyi falan gibisinden diretti. Bide oğlum öğretmenini çok seviyor her okula gittiğinde sarılır.Biz gittik milli eğitim'de itiraz dilekçesi verdik, okulda bugün verilecekti ama öğretmen 30 gün geçmediği için Bizim vermemize gerek yok dedi bu işlerden anlayan var mı geri tekrar sınıfına gönderirler mi çocuğumu öyle üzgün görmek istemiyorum anne ben ödevlerimi yapacağım sınıfıma gideceğim diye tutturuyor çok üzgünüm :(

4 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
Senin çocuğunun kime ne zararı olmuş da böyle bir şeye gerek duymuşlar 
(960 puan) tarafından
Sadece hareketli ama arkadaşları çok seviyor onu, bugün bile bana sordular nerde diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu  meslegini  insanlar  nedn severek yapmaz merak ediyorum  azıcık fazla ilgilen ne olur sanki ya öğretmenler genel olark böyle herhlde bizim basimzda da var biraz ilgi verse kardesim  duzelcek  okumada  geride ama. Yok özel egitme  gönderin  diyor 
(960 puan) tarafından
İnan ki okuması çok iyi İngilizce dersi çok iyi matematik biraz yeni yeni pekiştirmeye başladı işlemleri ders konusunda çok iyi ama sadece hareketli öğretmenini de çok seviyor ama işte dediğiniz gibi öğretmenler uğraşmak istemiyor üstelik bugün özel sınıfından şiddet görmüş öğretmen ağzını sıkmis o kadar çaresizim ki okula göndermeyeceğim
0 oy
tarafından
Ben özel eğitim öğretmeniyim. Özel eğitimde hafif orta ve ağır olmak üzere 3 sınıfa ayrılması gerekir öğrencilerin. Yani sizin çocuğunuzun derecesi nasılsa ona göre bir sınıfta olmalı. Biz otizmli öğrencilerimize özel eğitim sınıfında ders gösterip haftanın belli gün ve saatleri kaynaştırma dediğimiz uygulamayı yapıyorduk yani normal sınıfa çıkarıp orda derse giriyordu 
(960 puan) tarafından
Şu ana kadar kaynaştırma öğrencisiydi destek eğitimde alıyordu ama artık doğrudan otizm sınıfına verdiler.
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Eğer özel eğitim öğretmeni 30 iş günü sonunda normal sınıfa uygundur diye karar verirse tekrar eski sınıfına geçer . 
(960 puan) tarafından
Arkadaşlari  ve öğretmeni ile karsilasmasin diye sabahçı oldu normalde öğlenciydi, Allah razı olsun canım inşallah
(960 puan) tarafından
Keşke yalan söylüyor olsa , onun ne olduğunu bilen bir çocuk değil. Olan biteni anında söylüyor. Gitmeyi çok istiyor ama gidince eski sınıfını arıyor.
(1,164 puan) tarafından
O zaman kesinlikle şikayet edin çirkefleşin özel eğitimde çalışmış biri olarak söylüyorum bunu . Asla ama asla yapamaz .
(960 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım desteğin için, yarın gidip konuşacağım
(1,164 puan) tarafından
Ne demek canım bırak öğretmen sıkıntıya girsin siz değil

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 120 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
+6 oy
9 cevap 614 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,863 puan) tarafından soruldu
0 oy