0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (861 puan) tarafından
Oğlum egzama çıktı her yerine yayıldı doğuştan zaten kuru cilt yapısı var hep nemlendiriuordum bebanthol ile ama işe yaramamış kullandığınız krem ya da şampuan var mı. Cocuk doktoruna götürdüm cildiye de götürmem lazım mı 15 gün sonra veriyor randevu. O zamana kadar doktorun verdiği krem etki ederse bu krem de sadece 7 gün kullanabilecek. Kaşintisi yok sanırım hiç yapmıyor ama çok kuru ve kırmızı puturlu 

4 Cevaplar

+1 oy
(50 puan) tarafından
Canim locoderm krem çok iyi benim iki oglumdada olmuştu beş gün gund eiki kere sur hemen iylesir bizim birdaha çıkmadı 
(861 puan) tarafından
Tesk ederimm
-Reklam-
+1 oy
(435 puan) tarafından
La roshenin şampuanını ve kremlerini kulanıyoruz onlar işe yarıyor tavsiye ederim
(861 puan) tarafından
Tesk ederimm
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Benim kızımın cildide çok kuru. Egzaması vardı doktora götürdük. Mustela stelatopia kremi kullandık çok iyi geldi. Ne egzama kaldı ne cilt kuruluğu. Yetişkinlerde kullanabiliyor. Temiz içerik. Onu bir dene istersen. Egzama ve kuru ciltler için yapılmış. 
(861 puan) tarafından
Tmm çok teşekkür ederim onu da araştırayım Bi de bioderma kullanan varmış sanırım.
(2,763 puan) tarafından
Evet o da var ama kullanmadım hiç.
(861 puan) tarafından
Kendimde de var genetik mj acaba benden mi geçti:(
(2,763 puan) tarafından
Genetik olabilir. Benimde cildim atopik o yüzden kızımında öyle o yüzden her banyodan sonra sürekli kremleniyoruz. Vücudu nemli tutmak lazım.
(861 puan) tarafından
Yapıyordum etki etmemiş. İnşallah geçer kurtulur
0 oy
(7,298 puan) tarafından

Doktor tavsiyesi ile küçük kızıma bunu aldıydık çok iyi geldi biz 2 sene önce felan aldıydık hastanede yatarken kızımın da yanakları çok kuruyordu doktor bunu alın dedi o zaman 60 a almış olmam lazım şimdi ne kadar bilmiyorum 

image

(861 puan) tarafından
Tmm tesk ederim bunu da araştırayım inşallah fayda eder
(7,298 puan) tarafından
İnşallah canım bize çok faydsi oldu hatta çok şükür şimdi birşey yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Fatma1996 (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
16 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde BideBayilferiha (1,632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,473,528 soru

24,126,117 cevap

333,755 kullanıcı

...