0 oy
2,191 göst.
Diğer kategorisinde (5,935 puan) tarafından
Benide analiz edin bakalim ❤❤

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
kalbi güzel aslim anlatilmaz yasanirsin ♥️❤️♥️❤️♥️
(5,935 puan) tarafından
Canımsın ❤❤❤çok teşekkür ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Seviyorum seni herkes abla diyor onu farkettim. Herkesin derdine sevincine yetismyee çalışıyorsun onuda farkettim :D

(5,935 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim elimden geldiği kadar kuzum yapıyorum
Bende seni seviyorum ❤
0 oy
(482 puan) tarafından
Buraya ilk üye olduğumda yorumlarını okuduğumda bana çok yakın geldin. Aa ne kadar mantıklı cümleler kurabilen bir kadın dedim. Sonraları daha da tanıdıkça eğitimli, kendini yetiştirmiş ve hala öğrenme aşkı olan, İstanbullu, iki erkek evlat sahibi, eşiyle çocuklarıyla aile olabilmiş bir kadın olduğunu gördüm. Yaş itibariyle de benimle aynı olunca ha dedim kendime göre birini buldum burada :) Çok da benzer yönümüz var.

İnşallah  tüm bu güzel huylarımız çocuklarımıza da geçer. Huysuzluklar geçmesin :pp Çok amin ❤
(5,935 puan) tarafından
Aman Allahım ne güzel bir yorum bu binlerce kez teşekkür ederim canım benim güzel kalbinden öperim seni. Huysuz değiliz bence biz 1000/1 tirnaklarımızı  çıkartıyoruz o kadar  :)
0 oy
(658 puan) tarafından
Profilindeki gülümsemene bayılıyorum canım maşallah nazar olmasın inşallah ☺️☺️☺️
(5,935 puan) tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun ❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Çok minnoş bi kalbin var kimseyi incitmeden kırmadan yorumların seni çok seviyorum ablamızsınn❤❤❤❤
(5,935 puan) tarafından
Canim benim sende çok tatlısın seviyorum seni
Çok teşekkür ederim kuzum❤❤❤❤
0 oy
(297 puan) tarafından
Taaaam bir hanımefendi gibi hanımefendi :)
(5,935 puan) tarafından
Ay şımardım ama;))) teşekkür ederim canım benim ❤❤❤❤❤❤❤
(297 puan) tarafından
:) ay şimar rica ederim
(5,935 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Seni hemen analiz ediyorum sıcak kanlılık sende yumuşak yüreklilik sende iyimserlik sende kalp kırmamak sende daha ben ne diyim ki artık dicek bişey bulamıyorum eşin ve çocukların çok şanslı senin gibi eşi ve senin gibi anneleri olduğu için dünyadaki tüm iyi şeyler sende <3

(5,935 puan) tarafından
Gözdem çok duygusal oldu bu ya vallahi gözlerim doldu Çok teşekkür ederim bir tanem benim senin ailen de bence çok şanslı senin kadar güzel var hamiyetli eşi ve annesi var Allah hepimizin yüzüne Gülsün mutluluk huzur eksik olmasın canım Çok teşekkür ederim çok çok çok iyi kalplisin ve çok seviyorum seni
(1,664 puan) tarafından
Gerçekler ablam benim bende seni çok seviyorum Rabbim  hayatına hiç bi zaman keşke lafını katmasın keşke şu olsaydı keşke bu olsaydı dedirtmesin çookkk Amin :*
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Bana kalırsa temizlik hastası iyi bi anne sevimli sıcak kanlı bilgili çok iyi bi insansın❤️❤️❤️❤️❤️ ogluşlarımız aynı gün dogmuş tu bu arada 
(5,935 puan) tarafından
Hatırlıyorum Evet aynı gün doğmuş bir canım benim vallahi titizim düzenliyim seviyorum temizliği canım benim
0 oy
tarafından
Cansın sen can ❤️

Güzel tatlı sıcak kanlı cana yakın güler yüzlü sevecen hayata hep pozitif bakan mantıklısı düşünüp hareket eden öfkeyle hareket etmeyen etrafınada ki sorunlara hep çözümden yaklaşan 
(5,935 puan) tarafından
Vallahi Meltem'im beni Tam tahmin etmişsin analiz çok güzel çok teşekkür ederim canım benim Sen de cansın
tarafından
Burda benden büyük onlarca insan var ama sadece sana içimden gelerek abla diyorum gerisini sen düşün artık ❤️
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Olgun guzel yetenekli arastirmaci kendini seven bi anne :)
(5,935 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Çok sağ ol düşüncelerin çok güzel ve çok doğru

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,056 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 579 göst.
30 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nurane (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,118 göst.
16 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,145 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (3,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,801 soru

24,145,046 cevap

334,634 kullanıcı

...