0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
Selam güzel anneler benim 7 buçuk yaşında oğlum var. Sürekli bademcik iltihabı geçirdiği için zar zor KBB den randevu alıp götürdum 11 Mart'ta ameliyat günü verdi. Ama benim şimdiden korkularım başladı nasıl olacak, kötü mü geçecek, faydası olacak mı, ya ameliyatta kötü bişey olursa için içimi yiyiyor anlayacağiniz. Daha önce bu ameliyatı olan yada ameliyat olan yakınıniz varmı? Bilgisi olan beni aydınlasa çok sevinirim.

9 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Yapdir bende var yapdirtmadim simdi oyle pismanim hep hasdalaniyorum simdi hasdayim atesim dusmuyor gecen akrabamiz 11 yasinada ogluna yapdirdi tez zamandada ayaklandi coxuk kucuk ken ben agladim sizladim koymadim bak simdi surnuyordum
(209 puan) tarafından
Çevreden bazı insanlar iyi yorum yapıyor bazıları kötü bu beni dahada tereddütle bırakıyordu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim geçmiş olsun hiç kafana takma korkutma ben şuan 30 yaşındayım ve 7 8 yaşlarındayken bende aldırdım hiçbir sorun olmadı iyiki aldırmışım o zamanlar hatırlıyorum sürekli hasta oluyordum her hafta serum ilaç falan sonra allaha şükür normal insanlar gibi yani arada bir ve bademcigimin olmayışı hayatımdan birşey götürmedi :)) 
(209 puan) tarafından
Bunu okuduğuma çok sevindim gerçekten benim oğlumda ne zamn hastalansa ateşi 39 zu buluyor.ikimizde perişan oluyoruz
tarafından
Bende öyleydim canım iştahım falan da giderdi yemezdim hiçbir şey ama faydası oluyor gerçekten
0 oy
tarafından
Ben 13 yaşındayken bademcik ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra çok dikkat edilmesi lazım iki hafta boyunca ekmek çörek börek tarzı şeyleri doktor yasaklıyor. Bana dondurma önermişti doktor annem kutu kutu dondurma alıyordu her gün üç yemek kaşığı yiyordum bebe bisküvisi çayın içine bırakıp öyle hazırlıyordu bana sadece püre şeklinde şeyler yiyebilir çorba da çok iyi geliyor boğaz için 
(209 puan) tarafından
Mutlaka zorlugu olacaktır ama inşallah ondan sonra artı sık hastalanmaz
0 oy
(7,024 puan) tarafından
Yeğenim  9 yasinda bademcik ameliyatı olacak  kaç doktora götürdük  büyüdükçe  yaşı  daha zor olur dedi
0 oy
(657 puan) tarafından
Gerekliligine krr verdiyseniz yaptirin benim yillardir bademcik ve geniz etim yok ilk okulda alindi :) 37 yasindayim horlamam vs de varmis onlarda kesildi birde ne kadar kucuk olunursa o kadar kolay atlatiliyor basit bir islem canim
0 oy
(882 puan) tarafından
Hiç korkma bir ömür hastalıkla uğraşcağına bir kaç gün uğraşırsın kuzenim çok küçük yaşta oldu 1 2 gün zor tabi yutkunamamak vs oluyor gibiydi ama çok kolay atlatıyorlar sonrada hasta olma oranları çok düşüyor. 
(209 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Kardeşim 4 yaşında bende 20 yaşında falan aldırdım . Hayatımın en doğru kararlarından biridir her kışı hasta antibiyotikle ve iğnelerle geçirirdim . Şimdi en son ne zaman antibiyotik kullandım hatırlamıyorum. 
(209 puan) tarafından
Bizde kışın sık sık antibiyotik alıyoruz yazında mutlaka 3 4 kez alırız
(1,164 puan) tarafından
Antibiyotik inanılmaz zararlı bağırsak florası bozuyor tüm yararlı bakterileri öldürüyor bağırsağın kendini düzeltmesi ve eskiye dönmesi 3 yıl sürüyor . Ve bağırsak vücudumuzun 2. Beyni . Bence ameliyattan sonrasını planlayın bol bol ev yapımı yoğurt ve kefir ile bağırsağı eski sağlığına kavuşturmaya yönelik planlar yapın .
(209 puan) tarafından
İneğim var sürekli ev yoğurdu yapıyorum . İnşallah kazasız belasız atlatırız.
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Doktor banada aldir dedi ama aldırmadı annemgil. Çok hasta olurdm hatırlıyorum . En son 10 yaşında ağır bi hastalik gecirdm. Ateşli romatizma. Oda kalp kapağına etki etti 10 sene iğne kullandm. Okulda beden derslerine bile katilamazdm. Koşmam ağır iş yapmam yasaktı . Keşke zamanında aldırsalardi belkide başıma hiç böyle bi hastalık gelmeyecekti. Çok şükür ki şuan çok iyim. Bence ne kadar erken o kadar iyi 
0 oy
(357 puan) tarafından
Bende küçük yaşlarda oldum hiçbir zorluğu yok 2 haftada ayağa kalkar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 305 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,792 cevap