0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (560 puan) tarafından
Anneler 4 gün sonra mahkemem var çok stresliyim karşi tarafın avukatı yok acaba hakim ona barolar birliğinden ücretsiz avukat verir mi avukatı olmaması daha iyi aslında, bana hamileyken herşeyde boğazıma yapisiyordu evde her işime karisiyor içki içiyor çok küfürlü insan ben kaçarak evlendim hiçbir ihtiyacımı karşılamadı hep beni eziyordu ediyordu doğum yapdim burnumdan getirdi bende doğum sonra dava acdim ona 11 aylık oğlum var beni sürekli onla tehdit ediyor yok velayeti düşecek senden alcam bana diyor oyunlarn yalanların mahkemede belli olcak herşeyden tehdit ediyor asıl inşallah onun bana yapdiklari ortaya çıkacak mahkemede ne konuşcam ne etcem bilmiyorum babam söz vermişdi İstanbul dışında bı yerde calisiyo gelcem dedi gelmiyor şimdi nolur benim için değilde çocuğum için dua eder misiniz gerçi direk devlet anneye veriyor ama yinede çok gerginim 

4 Cevaplar

0 oy
(861 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm hakkında her şeyin hayırlısı olsun gönlünce olsun 
(560 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim cnm sağol
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Çocuğu alamaz sana verirlerde avukatı olsa bile hakliysan eğer kadından tarafa oluo mahkeme Allah yardımcın olsun her geçen gün eskisine göre daha güçlü hissedecksn korkma cesaretli ol .
(2,692 puan) tarafından
Mehirin geçerliği var mi mahkemede
(560 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cimri adam onuda vermez , ben herşeyi sundum mahkemeye mecbur vercek
(2,692 puan) tarafından
İmkani varsa+ avukatın var uğraşırsın.
Ama mehiri geçerliliği malesef yok diye biliyorum.
(560 puan) tarafından
Mehir zaten boşanmadan sonra veriliyor bakalim
(2,692 puan) tarafından
Kendi verirse verir yani onu demek istiyorum.
Ama mahkemede geçerliliği yok.
0 oy
(24,938 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun alamaz iki yasindan kucuk cocuğu mahkeme anneye verir ve zaten icki icme siddet olayi var hic alamaz 
(560 puan) tarafından
Ya öyle alamaz ama insan korkuyor işde , tehditleride var ekran görüntülü mahkemede o tehditler,  saol amin teşekkür ederim Allah herkese yardım etsin
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Madde bağımlılığı ekstrem bi durum olmadıkça sana verirler cnm.

Öyle bi adama da vericeklerini sanmıyorum.

Senin avukatın var mi
(560 puan) tarafından
İnşallah verirler cnm, karşi tarafın avukatı yok tutmamiş... var var benim avukatım hemde 3 ortaklı avukatım 3 tane var abimin şirket avukatı özel avukatmış ama bunlar
(2,692 puan) tarafından
Ee ne güzel bide avukatın var, avukatın olması çok çok iyi sen zaten konusmazsin pek avukatın konuşur zaten avukatlar ne konuşacağını bilirler.
Sen bizzat neleri söylemek istediğini onlara söyle alkol şiddeti vs bizzat söyle.
Onlar ne konuşacağını ayarlar orda.
(560 puan) tarafından
Herşeyi biliyolar zaten onlar pskolojisi bozuk diyolar bu adamın onlar ayarlar ozaman herseyi
(2,692 puan) tarafından
Aynen cnm.
Allah kolaylık versin çocuk olunca malesef çok zor oluyor.
Bende boşandım bir sene oldu
(560 puan) tarafından
Amin saol cnm Allah sanada kolay versin , boşanmadan sonra çocukda illa muhatap olunuyor
Sizin çocuk kaç yasinda mesela babasına yatılı olarak gidiyor mu
(2,692 puan) tarafından
En çok bunun için uğraştım bende.
İki bin nafaka veriyor.
Dört yaşına gelince ayda iki gün kalma hakki var bide bayramda:(
En kötüsüde temmuz ayında bir ay yatılı vermiş.
Eve gelince farkettim sonra imza atmak için gittigimiz zaman yanlış yazılmış buraya dedik yazici kadında hicmi görmesin yanlış değil o biz yazdık dedi.
Ha sorduğuma sorucagima pişman oldum eğer sormasaydik oda yanlış yazılmış sanicakti.
Üç durak otede oturuyoruz 15 günde bir görmeye gelir bir senedir tek bez almamıştır.
Allahindan bulsun.
Bide hergun görüntülü görmek için arar.
(560 puan) tarafından
Ay çok zor ya insanın aklı kalır bende şimdiden onları dusunuyoru. Yatılı kalsa naparm die ama çocuklar yanlışını görse gitmez ki bence nerde sevgiyi görürlerse oraya giderler , e benm tanidigm biri var 4 yaşında çocuk babası alıp gezdirip vakit geçirip annesine veriomus yatılı kalma işi bence 6 7 yasdan sonra olmalı , çocuk isterler ama bakmazlar benmde oğlumun kıyafeti yokdu doğuma 1 ay var hiç bişe almıyordu para istedim ondan aldım 1500 tuttu kıyafetler bin tlsini geri verdim para az kalmış die kafamı tutup yerden yere savurup hamileyken cimriler böyle isde babasıda bez almaz mama almaz hiç bse çocuğu görmeye geliyo getirdiği oyuncağı alıp gdio sanki onun oyuncağını  kaldı benm cocugmallaha havale edelim hepsini
(2,692 puan) tarafından
Malesef mahkemede işler bizim istediğimiz gibi gitmiyor işte bende öyle düşünüyordum ama iki buçuk yasa bile yatılı verebiliyorlar.
Ne kadar uzak o kadar iyi benim için bazen ayda bir bile görse çocuğum elini tutup sevinerek gitmek istiyor onlari görmedikleri için malesef değerli oluyor.
Hatta en son görüşmesinde ona gidelim oda gelsin demeye başladı artık aklı ermeye başladığı için şu an 27 aylık.
İnşallah kalmak istemez diyorum bende dört yaşına gelince.
Bide kendi kendine zam yapmış sene dolduğu için 400 TL :D
Pslk
(2,692 puan) tarafından
Evet seninkide ayri pislkms ben diyorum ki maddi manevi yararı yok zaten çocuğumda öldü bilsn keşke ölse gitse bende Allaha havale ettim bosaninca degerli oluyor sözde
Biyolojik baba işte
(560 puan) tarafından
Çok pislik bu adamlar iş cnm çocuğu büyütür ederiz buyudkden sonra onlara tatlı gelir almak isterler Allah'a havale ediyorum bende hepsini
(2,692 puan) tarafından
Aynen en zor zamanlari benle geçecek maddi manevi büyüyünce bu kadar dertleri olmayacak.
İnşallah kendileri gitmek istemezler tek duam bu.
Bide gerçekten kapasitesi yok bilsem yok yani.
(560 puan) tarafından
Cnm zaten büyüdüklerinde sorcaklar velayet davasında çocuk babasının hatasını görünce annemle kalmak istiyorum dicek dogruyu yanlısı gorcekler inşallah
(2,692 puan) tarafından
İnşallah öyle bisey talep etmezde sorulmaz.
Çocuklar pek anlamıyor çünkü 7/24 bizleler bütün olumsuz şeylerde yapma etme diyen biziz onlarla bunları yapmadıkları için çocuklar bilmiyor malesef.
Okul çağına gelince zaten kendi bakabiliyorsa alsin kolay mi okul zamanida daha zor.
(560 puan) tarafından
Anneden başka kimse bakamaz ki mesala evlense babaları çocukları yanına alsalar ben vermem itiraz ederm üvey kadnlar neler yapio ben dahada evlenmeyi düşünmem adam evlenir çocuğu alırsa ben vermem sende öle yap , eşinizle eviniz yakın mi uzak mi . Uzak alsada çocuğu alıp görüşe gene saatinde getirmek zorundalar sana vakdinde getiriyormu
(560 puan) tarafından
şimdi babası yazmış gelcekmiş oğlunu görmeye.
Bı cumartesi gelmesi lazım ..
Bidahaki haftaya pazar gelmesi lazm.

Ama bu salaka watsabdan söylüyorum bı hafta cumartesi bı hafta pazar gelcen anlamıyor çocuğu gostermek istemiyorsun koz kullaniyon çocuğu benden kaciriyon o mahkeme çocuğun saatlerini uzatınca napicaksin ne uydurucaksin diyor mal ya kızlar hafta sonu bana gelcegini haber vermiyor ve hafta sonu ben mal mal bekliyorum ki gelcek diye bazen geliyor bazen gelmiyo şimdi kalkmiş son dakika gelcem dio avukata sordum böyle böyle yapıyor dedm dedi ki hem seni evde haber vermeden bekletiyor hemde günü dışında geliyorsa  sen gostermessen haklısın diyor , ama ben her seferinde gösteriyorum 2023 hazirandan belli günü olmadığı zamanda gosterdim
(2,692 puan) tarafından
Akıl fikir versin valla benimkide vardiyalı çalışıyor kendi keyfi ne zaman isterse hazır evde hep onu bekliyoruz gibi bigun önceden söylüyor yarin almaya gelcem diye ömür boyu bunlarla uğraşmak gerçekten yorucu çok.

Bende bugün mahkeme kağıdına baktim kağıtta 2025 ekim ayindan sonra yatılı kalabilir yazıyor ama 2021 doğumlu dört yaşına girmemiş oluyor yani seneye yatılı oluyor bende anlamadım valla bıktım bi defolup gitseler .
(2,692 puan) tarafından
Anlaşmalı bosandigimiz için yani gününde saatinde almıyor vardiyalı çalışıyor bazen bir ayda bir geliyor bir iki saat görmeye bu benim daha çok işime geliyor bu şekilde rahatım ama işte yatili olayı aklımda hep.(
(560 puan) tarafından
Seninki ne güzel bir gün önceden haber verio sana yinede keşke gelmeseler ya
(2,692 puan) tarafından
Valla öyle ne kadar uzak o kadar iyi.
Arıyor mu görüntülü vs.
(560 puan) tarafından
Hayır önceden arardı smdi aramazq
(560 puan) tarafından
Çocuğun 0-2 yaş döneminde anneye mutlak bağlılığının olduğu kabul edilmektedir. Bu yaş döneminde yatılı kişisel ilişki, çocuğun beslenmesini ve düzenini olumsuz etkilemektedir. Bu sebeple mahkemeler, baba ile çocuk arasında, 2 yaşına kadar olan dönemde yatılı olarak kişisel ilişki kurmaktadır...

İnternetten bakdım böyle yazıyor ozaman nasi yatılı 2 yaşinda verilebiliyormuş
(2,692 puan) tarafından
Orda yazanlara bakma cnm.
Burda biride var mesela iki buçuk yaşındaydı sanırım onun emmiyorsa yatılı oluyor.
Ama seninki zaten çok küçük ve seninde böyle bir talebin yok sanırım sana muhtaç doğal olarak kalma olmaz sende şimdilik.
(560 puan) tarafından
Talebin olunca mi oluyor cnm ben orasını anlamadım, yok cnm kalma işini istemem ben aklım çıkar ya tek varlığım oğlum benim şuan
(2,692 puan) tarafından
Tabi sen istemezsin karşıda kalsin dersen mahkeme ne desin.

Sorma valla benimde aklım hep orda iki sene var sanıyordum yatiliya kağıtta 2025 yazıyor bezdim artık .
(560 puan) tarafından
Ama öyle kafana göre babasinda yatılı kalmasın desen hakim karar vermesi  oda babası kalsn die karar verir..

Ay cnm zor olduğunu biliyorum şimdiden anladım ben Allah yardımcımız olsun gercekden anneler anne olunca anlarsın derler ya gercekden öyle çok iyi anladm
(2,692 puan) tarafından
Öyle.
Erkeklere bişey olmuyor olan kadına oluyor bütün eziyeti çekelim babalık desen yok görmeye etmeye gelince şey..aman
Allah kolaylık versin diyim cnm sanada banada ))
(560 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Amin cnm amin Allah yardım etsin oğlum uyandı ben karnını dogurayim acikdi iyi geceler sanada

Ay bugün babası geldi evimin önünde arabasının içinde çocuğu goruyor bende evin penceresinden takip ediyorum araba hareketlendi evde bağırıyorum bu arabayı suruyo gidiyo bizimkiler sakin ol çocuk durmuyodur arabayla turlatmisdir evin aşağısına gitti hemen döndü sonra yukarı cikdi ordanda döndü egerki 1 dakika içinde dönüp gelmeseydi direk polisi aricakdm kacircak diye aklım cikdi bu zamana kadar böyle yapmadı acaba napmaya calisdi çocuk onda durmuyo her geliyo kirpikleri ıslak ağlamış her geliyo çocuğa kapalı ürün yedirio bir kere yazın parkta çocuk ac dedi danone yedirdim diyo,  çocuk daha 5. 6 aylikdi dedm sen küçücük çocuğa danonemi veriyosun aklın yokmu bide gorumce gelmisdi oda güya anne oda danone vermiş benden gizli yedirmisler laf saydam hep

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 544 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 595 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elif2021 (1,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 100 göst.