0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (215 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar kafama takıldı bu saatte sormak istedim sol yanağımda hafif hafif ağrı hissediyorum bi kaç gündür önemsemedim ama bugün dokunduğum zaman böyle fındık büyüklüğünde bişey olduğunu fark ettim elime geliyor ve sağa sola oynuyor sağ yanağıma dokundum öyle bişey asla yok ağrı da yok ama solda ağrı var dokununca da ağrısı artıyo sızlıyor fln yanakta kist vs bişey olur mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Dişin ağrıyorsa ondan olabilir mesela benim ön dişim sürekli yılda bir kez ağrıyio şişiyordu bı kere doktora gittim tesadüf eseri kist olduğunu söyledi tedavi olman gerek dedi tedavi oldum çok şükür 
(215 puan) tarafından
Yirmilik dişim bazen ağrıyor canım ondan olabilir mi yani şişiyor da dişim ama yanağımda bişey var sağa sola oynuyor fındık gibi kist oynar mı bilmiyorum kusura bakma geç yazdım kaç gündür girmiyodum uygulamaya
tarafından
Valla bilmiyorum ki benimki kemiklerin icindeydi
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 98 göst.
16 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyraz_Mira (1,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
19 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 479 göst.
+1 oy
4 cevap 181 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,165 soru

24,397,272 cevap

349,829 kullanıcı

...