0 oy
1,593 göst.
Diğer kategorisinde (2,172 puan) tarafından
Bugun esimin is yerinde beraber calistigi kizlar bebek gormeye geldi. Balkona ciktilar sigara icmeye geri geldiler. Sigaradan laf acildi ben icmiyorum biraktim hamile kalinca ve biri dedi ki biz tevfikle depoda coook sigara ictik.

Ben calissam esime bunu bi erkek dese kiyametler kopardi. Peki ben napiyim. Kiza iyi b*k yiyomussunuz diyesim geldi ama bisey diyemedim. Sinirlenme sakin ol desemde kendime olamiyorum.

Bunu diyen kizdan hic hazetmiyodum zaten esimle beraber gittigimizde benle degil esimle konusurdu bi keresinde esime salakk dedi esim yoktu bende ben karisi var burda o nasil laf sensin ***** kocama oyle deme dedim ama fazla ters gitmek istemedim sonucta esimle yuzyuze bakiyolar diye dusundum. Kankaciimm diye agzini ayirir mesaj atar falan. Bana soldan soldaaan geliyolar. Surekli beraberler is yerinde aksam 9bucukta magazayi kapatip bir saat kasayi sayiyolar yalniz baslarina. Seytan esimi durtermi. Kiz cok cıvık davraniyo esimde herkese oyle civik bosver sen onu kim o takiyon falan diyo ama bilemedim.

26 Cevaplar

0 oy
(15,678 puan) tarafından
Okurken sinirlendim seni düşünemiyorum 
(2,172 puan) tarafından
Sinir olunmuycak gibi degil
-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hayır pat diye bozsana aynı durumda sen olsan bir erkek eşine depoda sigara içiyoruz dese vallahi kocan isten çıkartır yapmadığını bırakmaz o nedir ya haddini bilsin ***** kadin.esini uyar asla öyle şey yapmasin  şeytan bu 1 olmaz  2 olmaz 3 de kadın oynak diyorsun herşey olabilir allah nasip etmesin 
(2,172 puan) tarafından
Esim kizi hic onemsemiyo aman dengesizin teki herkese civik civik gelen musterilere tanimadigi adamlara bile diyo alacagim cevabi bildigimden bisey demedim. Bide derler ya essegin aklina karpuz kabugu dusurme diye ondan demek istemedim. Kizi bida cagirdim gelin diye gelirse yada is yerinde denk gelince illaki yine dengesiz bi laf eder o zaman yirticam agzini.
(5,935 puan) tarafından
Bence  de karşılığını mutlala ver  canim
0 oy
tarafından
En sevmedigim şey cıvık insandir bir erkek nasil cıvık olabilir ya yemin ediyorum ciddiyetsiz insana tahammulum sıfır
(2,172 puan) tarafından
Civik olan kiz. Herifim civik degil :)
tarafından
Valla bacim herifinde civik olmasa izin vermez bu tarz anlatimlara
(2,172 puan) tarafından
Herkese civik davranan bi kiz adabini bilse zaten gelip bana bu kelimeyi demez
0 oy
(903 puan) tarafından
Allah şeytana uydurmasın kimseyi kötü bir durum 
(2,172 puan) tarafından
Amiin Allahim dogru yoldan sasirtmasin
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Valla canım seni üzmek  istemem ama sennkocana dikkat  et 

Bana bunlardan biri  olsa çoktan ortalik karismisti 

Karıyı  hastanelik  etmiştim  

Ediminde bayan arkadaşları  var benim de yeni bebeğim oldu  bebek  hediyelerini  eşimle yolladılar  gelemezler  evime  o yosmalar 
(2,172 puan) tarafından
Benimkiler pat diye cikip geldiler cok samimiyiz sanki luzumsuzlar iste. Gozum ustunde ama yinede kocamada dunden beri dua ediyorum Allahim dogru yoldan saptirmasin insallah.
(12,271 puan) tarafından
Amin canim âmin evinizin  huzuru bozulmasın  inşallah  :( şimdiki  kasarlar  adamları yoldan çıkartıyor
0 oy
tarafından
Öldüresim geliyor öyle ınsanları herşeyin sınırı var birlkte çalışmak başka yılışık olmak başka haklısın canım eşini uyar mesafe koysun o ne oyle
(2,172 puan) tarafından
Esim hic onemsemiyo o kim ya sunun lafini etme bana kiskanacak baska kimse kalmadi mi diyo bu sefer demedim aklinda yokken aklina sokmaktan cekindim simdilik bekliyorum kizi yirtacam
tarafından
Yırt valla çok bile durmuşsun canım

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 202 göst.
+2 oy
15 cevap 389 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.