0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İkisinide hiç yaptırmadım kızlar ama yaptırmak istiyorum emzirirken yaptıran oldumu acaba canınız yandımı ve en son fiyatı neydi

6 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Dün eşim hacamat yaptırdı ilk defa sırt ağrısı için bakalım ne olacak 
tarafından
Ne kadara yaptırdı canım acbaa
(669 puan) tarafından
850 lira galiba ama malkarada yani tekirdag Malkara
tarafından
Uuu çokmuş kız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haccameyim kan değerleriniz iyi ise emzirirken yapabilirsiniz, ehil birisi ise asla can yakmaz gıdıklama hissi verir. 3 seanstan sonra iyi sonuç alınır neticede sihirli değil bir kerede olmuyor:)
tarafından
Tabi canım böyle sadece 1 kere değil devamınıda getirmek istiyorum fiyatlar konusuda bilgi verirmisinz hemen hemen heryerde aynırdır galiba
tarafından
Ben 500 TL'ye yapıyorum benim çevremde o şekilde
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Evet yaptırdım hacamat bu ay yine yaptırıcam onun etkisi 1 hafta sonra belli oluyo. Ama çok fayda görmek istersen en az 3 4 seans yaptırmalısın 
0 oy
tarafından
Hacamat yaptırdım canım sırt ağrısı bel ağrısı ve migren için faydasını gördüm çok şükür emzirirken benim gittiğim abla yapmıyor ama yapanlar varmis
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Hamileyken yaptırdım hacamat çok faydasını gördüm bel ve sırt ağrım geçmişti resmen. Şimdi yeni doğum yaptım 40 çıktıktan sonra gelebilirsin dediler o zaman gidecem.
0 oy
tarafından
Kupasina gore fiyat veriliyor en 25 ₺ di ama simdi 40 ₺ olmustur

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 908 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerportakali (2,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 254 göst.
13 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,800 soru

24,145,022 cevap

334,632 kullanıcı