0 oy
841 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
6 senedir evliyim hala aklım Baba tarafında kim ne yaptı kim nereye gitti kim ne yaptı hep böyleyim 6 senedir o yüzden hayatımdan keyif alamıyorum zevk almıyorum siz de benim gibi misiniz ne olur bana fikir verir misiniz ne yapabilirim bu kafadan çıkmak istiyorum artık

37 Cevaplar

0 oy
(2,256 puan) tarafından
Baba tarafımı çöpe atacağım ama poşete yazık 
-Reklam-
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Biri vardı yengemi çok kıskanıyorum ne yapıp ettiğini merak ediyorum diyordu sen o musun yoksa 
tarafından
Ev t ta kendisii
0 oy
(84 puan) tarafından
Yoooo bise olinca duyuluyor zatsn yoksa kimseyi merak etmiyorum ilgilenmiyorum daa
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Nickinde yusuf mu ne öyle bı ısım ılan bırı vsrdı burda sürekli birilerını düiünğyodu. O srn mısın o geldı aklıma /)

Cevap olarak da hic aklıma bıke gelmıyorlar desem yeeridir. 
0 oy
(24,070 puan) tarafından
Kimseyi düşünecek halim yok bu sene ôzellikle çekirdek ailemden uzaklaştım beni arayıp soranı arıyorum arayıp sormayanı merak dahi etmiyorum kendi hayatım fazlası ile yoğun ve yorucu hayatımın merkezinde de ben eşim ve oğlum varız 
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Hiç birini aramam sormam dedem de dahil umurumda bile değiller 
0 oy
(454 puan) tarafından
Görmemek için o kadar çabalıyorum ama nedense onlar beni hep merak eder.Hangi konsere gitmişim,tatilde nereleri gezmişim ölürler meraktan:))Demek senin gibi tipler çokmuş:))Herkesi boşver kitap oku,gez,toz,hayatına bak ne yapacaksin akbabalari ay pardon akrabalari:))
0 oy
tarafından

Ay şeytan görsun yuzlerını annem bazen bahsedecek olur sustururum hemen :D

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ben 17 yıldır görmüyorum bı boslukta hissetmiyorum hayatımızda olmak isteyen her şekilde olurdu zaten 
tarafından
Benim işte hayatıma girmek istemiyorlar zorla gelsinler ben gidiyim diyorum ***** gibi
(5,219 puan) tarafından
Hata yapıyorsun
0 oy
(11,359 puan) tarafından
Baba tarafına yakınım ama asla aklıma gelmez kim ne yapmış nereye gitmiş.senin ilgilenceginn başka şey yoksa işin gücün yoksa kendini onla meşgul ediyorsun 
0 oy
tarafından
Ne merak edecek ya sinsileri benden uzak olsunlar yeter 
0 oy
tarafından
Hiç güzel beynimi baba tarafımı düşünerek yoramam.
0 oy
(2,723 puan) tarafından
Hiç merak etmiyorum aklıma bile gelmiyor çoğunu tanımam etmem yanimdan geçse sıradan biridir derim o kadr anne tarafından da belli başlı kişileri tanırım odur çoğunu tanimam
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Hiç kimse hiç birşey umrumda değil varsa yoksa kendim evladım evim 
0 oy
(3,481 puan) tarafından
Önemli bişi olsa haber geliyor zatn eskiden çok haşır nesirdik de araya mesafe hayat mücadelesi girrince koptuk bı yandan :)
0 oy
tarafından
Xjxjxjxcicdk ick
0 oy
(221 puan) tarafından
Müge anlı çok izliyorsun galiba 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 227 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu