0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (2,104 puan) tarafından
Yarın misafirlerim gelecek bugünden akşam soslu bir börek yapsam hazır yufkadan. Dolaba koysam yarın sabah da pişirsem içine sos süreceğim için içi hamur gibi olur mu. Yapacağım börek midye börek.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz koy dolaba 
(2,104 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ben bigün önceden yapınca buzluğa atıyorum bacım ertesi günü buzlu buzlu hiç çözdürmeden direk fırına atıyorum. Tepsi böreği hariç tüm börekleri öyle yapıyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar buzluk tadıda gelmiyor 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Buzlugada atsan alt tarafada koysan hic birsey olmuor canm hatta guzel emdgi icnde yumusacik oluor ben hep ole yapsrjm pamuk gibi olur valla
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Aksine daha güzel olur 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Bence güzel olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 302 göst.
27 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,159 soru

24,135,173 cevap

334,266 kullanıcı

...