Yaa kızlar ruya gördum .. göryom ki oğlum doğulmus kucagma almısım kafasın omzuma koymus ellerinde öyle tutunmus bana minnacık ya kokusu teni Allahım nasıl huzurluydum yaaa icim gidiyodu ya hic uyanmak isdemiyordum. Ruyası bile bu kadar hossa bide 18 gun kaldı yaa icim gidiyo onu kucagma alcam yaa mutlulukdan delircem galiba. ALLAH HAMİLE OLMAYANLARA DA NASİB ETSİN BU DUYGUYU BENİM GİBİ YOL BEKLEYENLEREDE AMİNN❤❤
Amin insallah canim herkese nasip olsun :) bende hamileyken uc kez gormsutum ruyamda bebek ve icim gitmisti uyandigimda uyumak istiyordim yeniden kapatiyodum gozlerimi :D
Aynı rüyayı bende gördüm bugün
Amin insallah canim bnm cocugum yok bnde ruyamda hamile oldugumu görüyorum
Benim allahin izniyle son 11 gunum bnde ogluma kavusmya o kadar heycanlym ki Rabbim sag salim kucagmiza almayi nasip etsin insallah ♡♡♡
Rüyada görmek ayrı canlı canlı kucagında görmek daha da ayrı muhteşem❤️❤️
Ben de rüyamda gördüğümde 2 3 gün etkisinde kalmıştım sürekli hayal kuruyordum acaba rüyamdaki gibi mi olacak filan diye..
3 şubat 02.30da rüyamı gercege çevirdi rabbim❤️❤️ İlk ağladığını duyduğumda anladım anneliğin ne kadar güzel oldugunu.. İyi ki de anne olmuşum iyiki doğurmuşum valla :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Ne kadar heyecan verici inşallah rüyandaki anı her zaman bebeğinle sevgi dolu yaşarsın. Benim de 4 haftam kaldı sabırsızlıkla kızımı bekliyorum. Biraz sorunlu halim ama sağlıklı çok şükür. Allah ım hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Dünyanın en mukemmel duygusu 1 ay önce doğum yaptım kokusu teni mükemmel uyuduğunda bile özlüyorum
Aynen de böyle tarif ettiğin gibi oluyo kuzum bakmalara koklamalara doyamıyosun tarifsiz denir ya bak sen rüyanda o huzuru tatmissin rabbjm zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♡
1,486,969 soru
24,308,773 cevap
344,595 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın