0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kaynimin nişanı var aile arasında geline ne goturmeliyim kaynanmlar bana birşey yapmadığı için bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var geçenlerde şundan aldım bime gelmişti yanına birşey eklememe gerek varmı varsa ne yapabilirim gerçekten bilgim yok

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nişanda bu ne alaka anlamadım. Altın para takmıyor musun
tarafından
Bu ceyize katkı için canım
tarafından
Bende soruyorum işte bilmediğimi belirttim farkındaysan
tarafından
Bizde kız olunca böyle hediyeler verilir o da düğünde. Erkekde sadece takı ve düğünden sonra ev görmeye gidince ev hediyesi götürülür. Nerelisin adetler farkediyor tabi
tarafından
Mardinliyim de abimler evlenince çok küçüktüm şuan ne nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok daha önce evlenen bı kaynimda olmadı Nisan aile arası olacak Cenazeleri var diye sakın birşey olacak biri bataniye almış biri uyku seti alacak falan biri içer terliği namazlık vs koymuş inan napacagimi bilmiyorum eşimde hiçbirseye yanaşmıyor birşey takmam ben diyor
tarafından
Eşin niye öyle kardeşi halbuki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde mesela battaniye nevresim takımı falan götürüyorlar canim
tarafından
Ha evet bizde de öyle yanına başka birşey eklesem bunun bana çok estetik ve güzel geldi bu mop yanına ne koyabilirim sence
tarafından
Bardak seti varya 24 lu olanlar güzel olur bence
0 oy
(164,131 puan) tarafından
yani o gitmez bence bizde nisanda takida olmaz ama sen bohca yap istersen
tarafından
Bunuda goturim bohcada yapım ne koyabilirim bohcaya
yani aklima ilk gelemler geline ic giyim corap patik lif tulbent sal bone kazak pantolon kozmetik parfum ne bilim dis fircasi makyaj aynasi ayakkabi mont ama bunu goturme ev dizmeye gittiklerinde ver nisanda tuhaf olur bu
extra bornoz hamam takimi ne bilim incikli boncuklu seyler
tarafından
Onları kaynanamlar yaptı zaten de biz ekstra ceyize katkı olarak ne yapmalıyım diye düşündüm gerçekten hiç bilgim yoktu
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Erkek tarafından böyle şeyler gitmez bizde canım, genelde takı veya tekstil ürünleri götürülür bir havlu takımı alabilirsin mesela

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 404 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Canan can (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
8 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Birbalannesi (26,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,034 soru

24,424,208 cevap

351,778 kullanıcı

...