0 oy
64 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar 3.5 aylik bebeğim var havalarda malum kış ayı cocukla çıkamıyorum biraz hareketli ve uykusuz bir bebek evde dinlenemiyorumda dinlenmeyince uykusuzluktan hiç evi silip süpürmekte gelmiyor içimden.afedersiniz evi *** goturuyor.ne zaman büyücekte hem uykusuz geceler geçecek hemde ne zaman gezip tozucam çok bunaldım bazen günaha giriyorum çocuktan önce ne kadar özgürmusum diyorum tek ihtiyacim uykuu bir turlu uykusuzluga alışamadım ruh gibiyim. bazen nerden yaptim bu cocugu demiyorum degil icimden o cumle geciyo çok zormuş bebek işi günaha giriyorum sanki...birde bu ilk aylar geçmek bilmedi 3.5 ay yerinde sayıyo gibi ilerlemiyo boyle olunca bebeğimede esimede kendimi veremiyorum sanırım yorgunluktan kaynaklanıyo.bisey deyin Allah rızası için 

1 cevap

0 oy
(26,821 puan) tarafından
Ruhani bunalim depresyon değil duygu durum değisikliği olur oyle hepimize oluyor surekli mutlu olsak anlamsiz olurdu arada boylede olabilirz Allah kolaylik versin bismillah deyip kalkarsan bence halledersin bebek her uyudugunda bi is yap iyi gelicek gelmiyosa uyu dinlenmek daha guzel
(54 puan) tarafından
Bebeğimin gündüz uykuları 20 dakika kisa kısa hep.. en fazla uyudugu 1 saat o bir saatte bile yanında pişpislemesem uyanicak ayrılamıyorum yanından çünkü uyaniyo zormuş ya valla ben alışamadım şu uykusuzluga ve sırf sinir Bi insan oldum
(26,821 puan) tarafından
Uykusuzluk cok zor haklısın sabir en güzeli canim en azindan bugünlerin gececeğini düsün
(54 puan) tarafından
Geccek diyorum ama bu gunler geçmek bilmiyor bana ne zaman rahata kavuşucam diyorum ablama hiçbir  zaman ablacım diyo çünkü çocuk olayı başlı başına zor diyor en azından şu uykusuzluk gitsin benden başka hiçbirsey  aramıyorum
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,256 cevap

333,542 kullanıcı

...