Oğlum iki buçuk yaşında düşünme aşamasındayım henüz ama cesaretim sıfır
Ben de 1 tane yeter şükür diyorum ama sonra yalnız kalmasın diyorum birde kızım olsun çok istiyorum Allah sağlıkla versin aslında farketmez ama kızda hep bir uktem var ne bileyim bazen oğlum çok eziyet ediyor illallah diyorum bidaha tövbe ama bazen de çok istiyorum.
Oğlum yaşını doldurunca ya şimdi ya hiç dedim cefasını bir kerede çekip bu işin içinden çıkayım diye ilki yaşını doldurur doldurmaz ikinciye planlı olarak hamile kaldım. Allah biliyor ya hep iki oğlum olsun istedim kendimi bildim bileli. Allah hayallerimi gerçekleştirdi çok şükür. Evet zor evet yıpratıcı ama çok güzel. Hamdolsun büyük oğlum kıskançlığını hırçın bir şekilde göstermiyor. Şu an için iyi gidiyoruz. Elbette çok yoruluyorum kosturuyorum ama günün sonunda hele de birbirlerine sarılıp gülücükler atınca iyiki diyorum. Bu arada küçüğü şu an 6 aylık. Büyük oğlumsa 27 aylık
Maddi yonden skınti yoktu esim benden buyuk benim icin erken ama esim icin gec bile bunu bildigim icin olmasi gerekiyodu ama bende doğumu dusununce korkuyodum istemeden oldu dusuk le sonuclandi sonra hic korunmadim tam bir yil olmadi biryil dolunca oldu suan 4 aylik cok sukur yeter Allah olmayana versin akisina birakcan
İkimizde ikinciyi çok istiyorduk aralari çok az olmadıkça ben kardeşe haksızlık olacağını düşünmüyorum tabi herkesin durumu farklı. 2.5 yaşına girecek kızım 1 ay sonra inşaAllah 5 aylık hamileyim yorulduğumu eşim ilgilenir yedirir uyutur yükümü çok hafifletir bu yüzden korkmuyorum. 2 çocuk her türlü zor ama bence . Yerinde olsam biraz daha beklerdim birkaç ay . Söyle 2 yaş olsun sonra düşünürsün
1,487,703 soru
24,319,554 cevap
345,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın