0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (2,933 puan) tarafından
Kızlar ilk defa emzirdiğim için soruyorum doğum yapalı 3 hafta oldu ilk iki hafta göğsüm taş gibiydi emzirdikce lık lık ses geliyordu bu hafta göğüslerim çok çok az şişti lık lık sesinide duymuyorum göğüslerim yumuşak oldu sütüm mü azalmış oluyor arkadaşım yumuşak göğüsde daha cok süt olur aksine dedi ama çok fos duruyor kafam karıştı

1 cevap

0 oy
tarafından
düzenlendi

image

ilk başta düzensiz süt üretimi olur sonra göğüsler öğrenir. mayalı hamur gibi olur. süt de bebeğine yeter 

(2,933 puan) tarafından
Yani fos fos olan göğüslerdeki süt baştaki taş gibi olandan daha cok yetiyor cocuguma öylemi
(138 puan) tarafından
Bebeğe yeticek kadar üretim yapıyor diyelim ilk başta fazla oluyor bebeğin beslenmesine göre göğüsteki süt bebeğe yeticek kadar üretilmeye baslaniyo tabi buda herkesde aynı olmayabiliyo bazılarında hep fazla fazla gelebiliyo daha sulu tazyikli olan insanlarda fazla oluyo ama bebeğe pek yaramiyo . Yağlı olup da az gelenlerde yetmiyo diye dusunebiliyo ama asıl kilo aldiran o süt oluyo . Kişiden kişiye değişir yani
tarafından
resim ekledim canım. süt 3 kısımda gelir

kolostrum, geçiş sütü ve olgun süt diye  sen olgun süt evresindesin.
tarafından
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 346 göst.
28 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 433 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,706 soru

24,102,287 cevap

332,491 kullanıcı

...