+1 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (738 puan) tarafından
Benim annem memlekete gider her sene her gittiğinde yaklaşık bir 5 ay kadar kalır o 5 ayın içinde tarhana bulgur salça konserve yani kışın bir eve ne lazım ise yapar gelir yanına geldiğimde hemen yaptıklarından doldurup elime tutuşturur özellikle salça :) ama ben hep vijdan yapıyorum o yaşında uğraşıyor aylarca emek veriyor almak istemiyorum bu kezde almayınca kızıyor  geçen gün tabağım yok kırıldı dedi gittim bir kaç takım tabak ve bardak aldım öyle bir seviniyor ki çocuk gibi kendisinin bana yapıp verdikleri o tabak ve bardakla eşdeğer bile değil bunun farkında bile değil insanın ne varsa annesinde var  diye boşa demiyorlar :) lahusayım şuan allahım rağzı olsun öyle güzel bakıyor ki bana sayesinde  çabucak toparlanıcam Rabbim başımızdan eksik etmesin anacağızlarımızı

30 Cevaplar

0 oy
(599 puan) tarafından
Allah bir değil bin kez razı olsun annelerimizden ben yeni doğum yaptım bugün 20 gün oldu doğumdan neredeyse 2 ay önce geldim bebek gibi baktı hiçbir şey yaptırmadı oğluma bana ne güzel baktı simdi babamı yanıma yolladı bugün evime gidiyoruz ben Artvin'de oturuyorum ailem Konya'da babamla Ankara'da uçak saatini bekliyoruz Allah annemden ve kayinvalidemden razı olsun  oda bugün evime gitti evimi kardeşiyle  dıp köşe  hertarafı temizlediler sen ameliyat lisin uğraşma diye yemeğimi yapmış eve gelince temiz eve otur yemeğin hazır olsun dedi Allah bütün annelerimizden razı olsun benim 2 annem var biri kayınvalidem öz annem gibi herşeyime koşar kendıne ne alsa banada alır Allah razı olsun 
(738 puan) tarafından
Bende 4 gün oldu sezeryan olalı annemde bana öyle şuan Allah rağzı olsun gül gibi bakıyor 2 yaşında da bir oğlum va onada bakıyor evimi de eşim temizlemeye gitti bügün :D benim kayınvalidem çalışıyor ama saolsun bir kaç kez de o temizledi:)
-Reklam-
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Vicdan yapmayın. Evladına yaptıkça mutlu olur anneniz. 

Zeytinyağı getiriyorum ben de. 
(738 puan) tarafından
Siz yedikçe ben yemiş gibi oluyorum kuzulaarım der hep :)
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Annem sağolsun salcamizi biberimizi o yapar gönderir ama benim eşim illa para verelim yaşlıdır yapıyor diyor para veriyorum kabul etmiyor bende harçlık niyetine sonra ya anneme ya da kardeşlerime veriyorum ya da küçükte olsa hediye almaya çalışırım 
(738 puan) tarafından
Onu benim eşimde diyor kadına yazık elinin emeğini verelim diyor ama tabi annem almaz diyorum o zaman iğleş çocuklar büyür seneye git annenle hem yardım et hem sende kendinin kini yap diyor
(3,548 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Aynısını benim annem yapiyo gittim yanına 1 bavulla döndüm 6 bavulla sjsjjs daha verecekti arabada yer kalmadı.vermedi bana her gelişinde bol bol getirir seviyorlar yaa vermeyi hatta annem bana gelince dedi saat 4 yattim 7 kalktım gece boyu kete börek yapmıştı bana Rabbım onları peygamber komşusu eylesin 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende getirirm tarhana salça derin dondurucuya koyduklarından da getiriyorum ceviz yer fıstığı zeytinyağı ne varsa getiririm veriyorlsr zaten varken niye para verip alayım 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Kaynanamda annemde verırler bırsey bıttıgınde onlarla beraber alırız un şeker pırınc vs 
0 oy
(296 puan) tarafından
Bnm sütüm yoğurdum peynirin hep annemden gelir ama asla öylesine almam, para almaz karşılığında ama hep bişeyler alırım yiyecek olsun giyecek olsun hep alırım ,onlar bnm başımın tacı
0 oy
(7,305 puan) tarafından
Allah razı olsun çok iyi oluyo canım benim annemde koymak istiyo ama ben istemiyorum kaynanamla oturunca o zaten yapıyo boşver gerek yok zahmet etme diyorum almıyorum sadece süt tereyağ alırım birde arada bahçeden domates salatalık verir yazın 
(2,565 puan) tarafından
Sadece vermesi değil düşünmeleri bile yeter..
Burda okuyoruz annemler gidince kovuyor istemiyor
Hatta yoğurt yemeyin pahalı diyen gördüm okumuştum çok üzüldüm
(7,305 puan) tarafından
Evet ya onlara bende üzülüyorum dediğin gibi düşünmesi yeter Allah başımızdan eksik etmesin
0 oy
tarafından
Yorumları okuyunca içim burkuldu ne yalan söyleyeyim annem babam sağ 3 daileri milyonluk arsaları var hem emekli hem çalışıyor ikiside çok şükür bizim de durumumuz iyi ama evimde ailemin aldığı bir fırın birde çaydanlık var onun da lafını yaptılar değil birşey almak gidince evlerine gittiğimizde diken üstünde oturuyoruz nereden laf gelecek diye gitmeyi bıraktık yakın zamanda aldığı iki parçanın lafını yaptığı için kargoya verip geri yolladık acil sezaryenle doğum yaptım eşim ben ameliyattayken aramış haber vermiş çıkınca ağladım neden aradın işler daha da zorlaştiracak diye bir hafta yanımda kaldı sütüm kesildi laflarindan ağlamaktan aile şanstır bir oğlum var nasip olur da evlendiği zamanları görürsem bende ona şanslı olduğunu hissetirecegim insanın arkasının olmaması çok zor.
tarafından
Ağlayarak okudum yorumları yalnız degılsın inan bana üzülme bızımde yüzümüz başka yerlerden güler elbet :(((
tarafından
Öyle Umut ediyoruz lakin çok zoruma gidiyor o kadar kötü muamele gördüm ki sigarayı bırakmıştım hamile kalınca 2 ay oldu gene başladım tek tük ramazan ayı geliyor iftara davet edecek bir kulumuz yok zaten eşimin ailesi vefat etmiş kardeşleri uzakta bileyim sevinemiyorum bile Ramazan'ın geldiğine şükürler olsun evim huzurlu bebem var 9 aylık
tarafından
Bugüne şükür canım benim napacaksın bize de boylesı düştü.. Allah bugünümüzü aratmasın
(738 puan) tarafından
İşte her kadın annelik konusunda çok hassasiyetli olamıyor yada çok düşkünlükleri yok benimde 2 evladım var canımı veririm onlar için böyle okuyunca diyorum bir anne nasıl evladına destek çıkmaz koruyup kollamaz
0 oy
(2,565 puan) tarafından

Benim annem de öyle canım iyi ki var ve benim annem <3

Çok maddi durumları yok daha yeni yeni toparlanıyor ama her durumda yardım eder parada versek kabul etmez... Ben de artık ona bir şeyler alıyorum o kabul etmiyor diye..

3 tür bana çocuklar var diye yapamıyorum yaprak sarma yada lahana sarması yapıyor tencere ile gönderiyor... kız kardeşim bugün yarın gelecek 2 haftadır oradan buradan bir şeyler alıyor gönderecek..

Biz bu sene ev aldık borçluyuz diye çocuklarıma kıyafet turşu salça pul biber hepsi o yaptı aklıma gelenler...

3 sezeryan hep yanımdaydı çoraplarıma kadar giydirirdi 

(738 puan) tarafından
Ne güzel evladına düşkün:) oda her anne öyle olsa keşke biz annelerden şanslıyız ama şanslı olmayanlar da var :(
(2,565 puan) tarafından
Çok şükür biz şanslıyız.
Burdan duyduklarıma bazen inanamıyorum ve üzülüyorum:(
Benim babam yok ona rağmen annem herşey yapar eder
İçinde olması gerekiyor:)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 551 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 270 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 414 göst.
3 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Damlakraaa (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,474,399 soru

24,138,835 cevap

334,417 kullanıcı

...