0 oy
1,074 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
..mm,....... Bbbnn....

22 Cevaplar

0 oy
(4,999 puan) tarafından
Ben eşimle konuşurum mutlaka. Bir de o konuşsun isterim kardeşiyle mantıklı bir şekilde. Görümcen kendisine yazık edecek. Adam şimdiden çalıştırmayacağını söylemiş zaten, markete parka bile çıkmasına karışır. Bir tane komşu edinemez. Sizle bile olsa dışarı çıkmasına karışır eder. Kız da yalnızlıktan kafayı yer. Şimdi çok aşık ya güya bunları göremiyor. Yazık etmesini istemem kendisine, mutlaka abisine anlatırım. En azından abisi bilirse, kız illa evleneceğim diye tutturursa eşin çocukla bir konuşma yapar, belki sınırlar çizer. Bakalım o zaman o çok maço olan öküz ne yapacak? Kıza mı yüklenecek kimse bana karışamaz diye, yoksa ya bu kızın ailesi arkasında haddimi bileyim mi diyecek.. Bana kalırsa hiç evlenmesin o öküzle de…
tarafından
Bugün bile bir konuşma yaptım yok yani anlamıyor. Evlenince değişecek diyor o kadar ileri gitmez diyor kimseye söyleme yanlış tanırlar diyor. Boş yani
(4,999 puan) tarafından
ben eşime söylerim, isterse kızsın görümcem. Onun iyiliği için bir konuşma yaptırırım. İlla evleneceğim derse de kendi bilir derim o saatten sonra.
-Reklam-
0 oy
(7,577 puan) tarafından
Kayınpederin felan yok mu onlara şöyle hani işi uzatmak istesin arkadaş çevresi yok mu sevgilileri olan onlar nasıl anlaşıyor dikkat etsin çünkü son pişmanlık fayda vermiyo çevremden biri de yaptı ailesinin istemediği evliliği şimdi boşanmak istese 2 çocuk gelir yok ve herkes kendin yaptın dicek
tarafından
Kimseye söyleyemiyorum çünkü gözü kör olmuş. Suçlu olurum
(7,577 puan) tarafından
Sonra çok pişman olacak ama ele avuca sığmicak

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 868 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,056 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melis33 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy