0 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Ergenliğe girdiğimden beri sürekli adet düzensizliğim vardı. Çok şükür bir kızım oldu biz bir tane daha istiyoruz ve uzun zamandır deniyoruz her defasında heyecanla test yapıyorum ama yok adet düzensizliğinden kaynaklı olabilir mi sizce

3 Cevaplar

0 oy
(1,163 puan) tarafından
Bir sürü sebep olabilir ya da hiç bişey olmayadabilir tek çözümü kadın doğuma gitmek 
(305 puan) tarafından
Gideceğim randevu aldım uzun süredir böyle kasıklarım da çok ağrıyor
(1,163 puan) tarafından
Umarım önemli bişey yoktur
(305 puan) tarafından
Umarım canım benim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir. Prolaktin hormonu etkiler. Bir baktır istersen
(305 puan) tarafından
Doğum yaptığımda idrar, kan ve bobreklerime kadar gelmişti enfeksiyon bende 1 hafta hastanede yattım o yüzden verdikleri ilaçlar çok ağırdı
tarafından
İşte o da adet düzensizliği yapar ve erken doğumun sebebi odur
(305 puan) tarafından
Covid geçirdikten sonra enfeksiyon hiç gitmedi vucumdan, Allah hayırlısını versin sırf bunun için hamileyken 46 gün hastanede yattım yine de düşüremediler bebegimi emzirmeme izin vermediler süt sağıp yukarı götüyordum emziremedigim için meme atesim vardı deli gibi bir sütüm vardı Rabbim herkese öyle süt nasip etsin  en sonunda da dostinex diye bir ilaç verdiler sütüm aynı gün çekildi bir hafta sütümden icebildi bebeğim
tarafından
Çok geçmiş olsun umarım ikinci gebeliğiniz daha güzel ve sakin geçer. İhmal etmeyin düzensizlik için görünün doktora
(305 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, görüneceğim
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Canınızı sıkmayın her şeyin hayırlısını isteyin ve bir doktora görünün daha iyi olur yani adet düzensizliği olupta çocuğu olan var hatta sizinde ilk öyle olmuş şimdi sorun kesin budur diyemeyiz 
(305 puan) tarafından
Evet çok haklısınız, yani uzun süredir hiç korunmuyoruz. Kusura bakmayın :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
3 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (302 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 652 göst.
6 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,510 soru

24,461,978 cevap

354,664 kullanıcı

...