0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,219 puan) tarafından
Allah rızası için bir yaş sendromu var mı internette var diyor da benim oğlum yeni bir yaşına girdi  ama bir buçuk aydır günden güne uyku sorunu çığ gibi büyüyor dayanacak gücüm kalmadı var mı başına gelen geçer mi gündüz de uyumuyor artık bitik haldeyim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet 1 yaşına girdikten sonra bi tuhaflaşıyorlar benim kızım da öyleydi bir süre sonra düzeldi
(1,219 puan) tarafından
Ne kadar süre ben dayanyoym
tarafından
1 ay falan sürdü bizim ama toparladık sonra
(1,219 puan) tarafından
Benim bir buçuk aydır illallah ettim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyku düzeni bozuldu benim oğlumuzda 9 9 30 da uyuyan çocuk 12 de uyumaya başladı gerçekten zor .
(1,219 puan) tarafından
Kaç aylık simdi
tarafından
14 aylık canım
(1,219 puan) tarafından
Ben saçımı başımı yoluyorum 12 saatte 20 dk o da dışarda bebek arabasında uyumuş yorgunluktan sesim kisilmis bir gözüm tam açılmıyor eşim yok asker ben tekim mahvoldum kurban olduğum Allah'ım yardım etsin kafayı yemek üzereyim
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(1,219 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,720 puan) tarafından

Benimki gece uyuyorda şükür nazarım deymesin yemeye kalkar sadece ar a sırada mızılançr aglar. Ama gunduzleri yarim sat uyuyo sadece :(

(1,720 puan) tarafından
Tabiki canim herkes için onemlidir gece gündüz ne kadar uyursan uyu gece uykusu başka bişeydir . Geceleri uyumayan zamanlar bende akşam ustu e veya akşam eşim evde olunca ben uyurum esim cocuklara bakar o zaman geceyi belki idare ede bilirim ama uykusuzluk cok zor ya gunduz bakmak geceye gore daha kolay
(1,219 puan) tarafından
Aynen öyle ama ben gece gündüz tekim eşim görevde olduğu için mola olayım pek olmuyor esimi doğru düzgün görmüyorum
(1,720 puan) tarafından
Tek basinami bakiypsun kaç cocugun var
(1,219 puan) tarafından
Tek çocuk tek bakıyorum
(1,720 puan) tarafından
Tekde olsa zor ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
13 Mart 2023 Kültür-Sanat kategorisinde izmirli3555 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
4 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,932 soru

24,051,063 cevap

329,670 kullanıcı

...