0 oy
630 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Az cok kurtardim sanki tabloyu poh ettigim gibi duzeltmesini de birim:)yikadim sonra tekrar gerdim

image

Yeni son hali bu dizeldigi kadar :)

image

image

Orjinal hali bu. Ve asagidaki benim poh ettigim :)

image

image

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dagılmıs giysı dolabı görüyorum... Yanında düşmüş kıtaplık görüyorum. Yanında da kurumuş toplanmıs elbıse yıgını görüyorum 
(1,478 puan) tarafından
Hahaha aşkım ya
-Reklam-
0 oy
(15,000 puan) tarafından

Öncelikle eline emeğine sağlık 

Hayatımı bu kadar güzel çizmen de çok hoş 

Satın almak istiyorum :D 

(9,080 puan) tarafından
Valla satayim en azindan boyalarin parasini kurtarsam yine kar:))
(15,000 puan) tarafından
Müzeye koymak lazım ne stması şaheser resmen :D
(3,274 puan) tarafından
Bir ressamin son çirpinişlari;)
(9,080 puan) tarafından
İsim annesi  seni sectkm :) eserimin adi son cirpiniş
(3,274 puan) tarafından
Hahaha cok iyi oldu saoalsjn ;)
0 oy
tarafından
Çocukla o tabloyu yapacak zamanı bulman da bi yetenek bacım :) 
(9,080 puan) tarafından
Uyuttum ve spor yapmak icin harcayacagim vakti ha bu zimbirtiya harcadim:) daha kahvalti bile yapmadim . Simdi yapacim:)
tarafından
Vayyy sen spordan vazgeçip bunu tercih ettiysen kesin bişi oldu. Noldu yanardağ mı patladı, göktaşı mı düştü nolduuuuu :D
(9,080 puan) tarafından
Kiz tabloyu aldim olculeri de buyuk baya bu olculer 2 bin nerdeyse bne ceyrek fiyatina aldim. Neyse resimde acik tonlu gozukuyordu eve geldi sarimtraj bez alt ton diş cerceve kisimlari.asil desenin cevresi yani. Oralari beyazla acip sonra gumus boyayla grilikler katmaya calistim orta kisim vok koyu kaldi. Grilerden desenin uzerine de biraz serpistirdim. Aslinda yapmaya calistigim sey baloncuklu patlat ile baski yapip baloncuk balnvuk desen vermekti. Kirilacak esya alinca sarip da kargonaliyor ya o patpat ile desen verecektim olmadi:)))
tarafından
Olur olur bi dahakine başarırsın :D
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Ben çok beğendim. Çok güzel emeğine sağlık. Böyle bir yeteneğim olsun çok isterdim 
0 oy
tarafından
İşte yetenek işte zenginlik..... 
0 oy
tarafından

tam olarak ne çizdin onu çözmeye çalışıyorum:D

(9,080 puan) tarafından
Kiz tabloyu aldim olculeri de buyuk baya bu olculer 2 bin nerdeyse bne ceyrek fiyatina aldim. Neyse resimde acik tonlu gozukuyordu eve geldi sarimtraj bez alt ton diş cerceve kisimlari.asil desenin cevresi yani. Oralari beyazla acip sonra gumus boyayla grilikler katmaya calistim orta kisim vok koyu kaldi. Grilerden desenin uzerine de biraz serpistirdim. Aslinda yapmaya calistigim sey baloncuklu patlat ile baski yapip baloncuk balnvuk desen vermekti. Kirilacak esya alinca sarip da kargonaliyor ya o patpat ile desen verecektim olmadi:)))
0 oy
(3,274 puan) tarafından
Sanatci burda ne analtmak istemis ;)
0 oy
(573 puan) tarafından
Kuzum ya sen diyette mısın    bsıy sorcam şuan herhangı bı çay kahve ıcıyon mu  
(9,080 puan) tarafından
Ben genel olarak hep diyetteyim canim;)) ya iki aydir hastayiz surekli. Uccbucuk kilo aldim onu vermeye calisiyorum suan. Bikac gun once sey aldim harmana hindiba kahve ve harmana guarana ozlu detox cay aldim da pek bi numarasi yok gibi. En cok  forx5 kahveden mmnun kalmistim onu alirim bi sonraki ay.
0 oy
(932 puan) tarafından
Ben bunu Aker eşarp deseni sandım
(9,080 puan) tarafından
Annemin eşarplardan da esinlendim bi kuple:))
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Sanki kurtardim gibi miii:)

0 oy
tarafından
Şimdi hangi resim yeni ajsjsj
(9,080 puan) tarafından
En ustte yerdeki ve duvara dayadigim olan heni hali. Alt kisimda temiz olan orjinal hali. Boyali olani zaten anlatmaye gerek yok goruyorsunuz saheserimi:)))

İlgili sorular

+3 oy
31 cevap 1,114 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
8 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Dilaraecrin (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.