0 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,093 puan) tarafından
Eşim kızına 150 binlik araba almayı planlıyormus bunu dediği günden beri kendimi enayi gibi hissediyorum bu işini benim destegimle kurdu ve daha böyle bir hediye görmedim yani birşey desem uveylik yapıyorsun diye olay çıkarıyor iş iyice çıkmaza giriyor .kendimi mal gibi hissediyorum kimseye birşey de diyemiyorum resmen içime öküz oturdu evimiz kira herşey ucu ucuna yetiyor ve üstelik bu ihtiyaç değil tamamen lüks 

6 Cevaplar

0 oy
(3,093 puan) tarafından
Oturup hüngür hüngür agliyasim var hiçbir teselli sözcüğü bulamıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu saatten sonra sende kendinden kısma ye iç gez alma derse bile ihtiyacım var alacam bitti diyip kapat hiç birseyden eksik kalma sen ona ne kadar değer verip kisiyorsan o kendini birsey sanıp seni yok sayiyo şimdi sıra sende yok say harca ama iki üç kenara at hepsini harcama birikimini ona söyleme kim olsa zoruna gider 
(3,093 puan) tarafından
***** gibi hissediyorum kendimi  zaten bundan önce kavga ettik kızın yüzünden bu iki oldu o zaman çık git dedi .bende dedim bu kızın ne olacak iki buçuk yaşında kızımız var kendi kızı yirmi altı yaşında ama sanırsın ki o korunmaya muhtaç sürekli her şeyde onu öne sürüyor yani çok şey varda öğle iste
tarafından
Rabbım yardımcın olsun:(
(3,093 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,164 puan) tarafından
150 bine araba mı var kız 
(3,093 puan) tarafından
Elektrikli tek kişilik araba bilmiyorum daha pahalıdır muhakkak çünkü marka istiyormuş kiz
(1,164 puan) tarafından
300 350 vardır bence ya
(3,093 puan) tarafından
Bilmiyorum gosterecekti ben sinirden bakmadım üstelik danismiyor bile bunu alacağım kızım istiyor diyor kandil gündü dedim bu mübarek günde günaha giremem zaten diyeceğin belli uveylik yapıyorsun diyeceksin dedim konu kapandı ama içimde kapatamiyorum
(3,093 puan) tarafından
Arabanın kaloriferi bozulmuş yaptır biz üşüyoruz çocukla diyorum yaz geldi diyor
(1,164 puan) tarafından
Canım sen rahatsız olduğunu belli etme biliyorum zor ama böyle yaptıkça o kızının üstüne daha çok düşer ayrıca o da evladı sonuçta sen kalbini temiz tut Allah daha güzellerini nasip eder inşallah sana
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Kızına tabi ki araba almasında sakınca yok ama ev kira herşey ucu ucuna yetiyor diyorsun öncelikleri araba değil deseydin ilerde tabi ki al ama şimdi bu ihtiyaç değil diye
(3,093 puan) tarafından
Bir sürü borç varken neden ben birde o borcun altına gireyim neden sıkıntı çekeyim
0 oy
(3,968 puan) tarafından
Seni anlayan benim canım

Eşimin kızı var başka çocukları da var onlar erkek

Bir kızı var 

Tableti bozulmuş

Yenisini istedi on yedi bin lira dan başlıyor imiş

Eşim tamam al dedi 

Şimdi benim bizim oğlumuz var 3 yaşını geçti

Neredeyse hiç konuşamıyor 

Kreşe verelim bakalım çaresine dedim 

Param yok dedi

Kaydırak alalım dedim ikinci el 

Param yok dedi 

Eşimi seviyorum

Evlat ayırmaz ama 

Beni çok üzdü bu durum

Demek ki parası varmış da bize yokmuş dedim

İki oğlu bizimle 
(3,093 puan) tarafından
Aynen öğle canım bize yok parası
0 oy
tarafından
Şu bir kaç ay dünya hayatı boş gelip geçici mal mülk için hiç canımı sıkmıyorum
(3,093 puan) tarafından
Onu bende biliyorum zaten hiçbir şey almadı bende sorun etmedim ama şimdi borcum varken ihtiyacım varken bu söz beni enayi hissettirdi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (3,093 puan) tarafından soruldu

Kategoriler