0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (5,313 puan) tarafından

Bugun giremedm ya.d nabersiniz:)

5 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından

Ödev yapıyordum kızım uyandı saolsun şimdi onu sallıyorum açıktım gidip şu kızı yatırıp puding yiyecegim:D

(6,696 puan) tarafından
Maşallah barekALLAH tütütü ne diyim ahahah
(1,710 puan) tarafından
Hümeyra seni görünce çok eski bir arkadaşım geldi aklıma. Arapça mütercim tercümanlık okuyordu. Şimdi bir kızı var adı da Hümeyra :)
(5,313 puan) tarafından
Cabuk kilo ver de.d
(6,696 puan) tarafından
Yaa ne kadar zor yaa yürüyen merdivene ters binmiş koşarak yukarı çıkmaya çalışıyorum gibi hissediyorum sjsjsjsj

Kilo ver amin sjsj
tarafından
Gumeyra boğazında kalsın hemi bu arada bende bebe bisküvi yiyom sjsjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu günlerde oğlumun uyku problemi var. Dişinden dolayı diye düşünüyorum uyku sıfır anca az önce hep birlikte yattık o da yatağına yatırdım artık ayağımda sallayacak derman kalmadı şimdi eşimle oğlum uyudu ama ben uyuyamıyorum başım ağrıyor :/ ilaç içtim bakalım etkisini bekliyorum 
tarafından
Ayy yarın eczaneye sorayım bakalım sağol :)
(5,313 puan) tarafından
Rica kuzucan elden aliyorsun zaten
tarafından
Elden alıyorsun ne kız vallahi algılayamıyorum suan yani olan birşey direk veriyorlar mı demek istedin ayy :))))))
(5,313 puan) tarafından
Yani recetesiz ilac.d
tarafından
Allah im inanamıyorum :D ben en iyisi bir uyumayı deneyeyim :D şuan bunu yapmam gerektiğini düşündüm :))))
0 oy
(2,120 puan) tarafından
Oğlum uyudu eşim uyudu bende tam dalcakken üst katım tartışmaya başladı bağırış çağırış sonra bir kereden kesildi aklım onda kaldı 
(2,120 puan) tarafından
Umarım öyledir ya
(5,313 puan) tarafından
Gecenlerde bizim de 8kat kavga etti kadin kapiya koydu kocasini sabaha kadar araba da yatmis guzel cozum belki o da oyle yapmistir .d
(1,710 puan) tarafından
Ay ben de çok korkuyorum böyle şeylerden. Artık millet psikopata bağladığı için ödümüz kopuyor
(2,120 puan) tarafından
Yok canım yeni taşındım sayılır 5 ay olmadı belki daha tanımıyorum ama bağırışlara bakarsak söylüyorum nalet bir adam çocuklara niye karışıyorsun falan diye ses geliyordu
(2,120 puan) tarafından
Vala ödüm kopuyor adam bişey yapmışımdır kadına çocuklara korkusu var
Bi yerdede sormaya korkuyorum kafın çıkıp sana ne bizimi dinledin dese dese ne olacak
0 oy
(833 puan) tarafından
Sabah niyet ettim diyete aksama köstebek pasta yaptım pismanliklarimla basbasayim şuan keske yemeyeydm:))
(5,313 puan) tarafından
Hahaha bende gecen oyle oldu diyete girdim ikinci gunum esim aglayan pasta istedi yaptim ondan cok ben yedim.d.s
(833 puan) tarafından
Hay su ceneme tüküreyim yaaaa lanet olsun:((
(5,313 puan) tarafından
Noldu ki
(833 puan) tarafından
Şu diyet işi çok canimi sıkıyor ya bı türlü tutamıyorum çeneni halbuki bı ara ne diyet yapmıştım gitti o eski irade:(
0 oy
(14,720 puan) tarafından

Uyuttum ikisinida zıbaracaktım tam :D

tarafından
Ayy şirin benimde uykumun gelmesi için birşey yap :D daha doğrusu uykum var ama uyuyamıyorum :D …

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
13 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (396 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 336 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,905 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 350 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,261 cevap