0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,462 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Üst komşum devamlı kavga eder, duvara çakmadan durmaz. Şimdi de karşı komşum duvarlara bir şeyler çakıyor. Valla bir gün delirecem. İnsanlar evine tadilat yapmak için neden gece olmasını bekler. Dağ ayısı gibi herkes, görgü sıfır

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rahatsız olduğunuzu söylediniz mi
(3,462 puan) tarafından
Üst komşuma hafta da iki kere çakıyorum. Zaten gece yarısı kavga ederken farkındalardır. Eşim evde değil şuanda, ona söyledim devam ederse gruba yazacak
-Reklam-
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Bende bela okuyorum resmen üst katındakine Allah hidayet versin insan gibi yaşamayı öğrenirler inşallah 
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Benim üst komşum da bir elektrik süpürgesi tutar mübarek süpürge değilde tren gidiyor sanki tüm köşelere takır tukur vura vura tüm tüylerim ayağa kalkıyor hergün.
(3,462 puan) tarafından
Gün içinde gelen sesleri takmam. Ama kızım yatak odasında yatıyor, akşam 9 da yukarıda çocuklar falan koşuyor evde. Karşı desen manyak. Zaten normali beni bulmaz
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Ariyorsun polisi kavga sesinden durulmuyor diyosun. Kapisina polis gelince bak nasil dikkat ediyorlar. 

Karsi komsunda sürekli böyleyse mutlaka uyarmaniz lazım 
(3,462 puan) tarafından
Karşı komşum taşındığımdan beri daha selam vermiş değil sanki ırzına geçtik. Genelde de eşimin gece çalıştığı zamanda oluyor sesler
(3,304 puan) tarafından
Haa al eline bi çekiç ses kesilir kesilmez tak tak vurmaya basla emin ol anlarlar.
(3,462 puan) tarafından
Şuanda sustular biri çaktı sanırım. Ama bir daha gelirse yapıcam
0 oy
(781 puan) tarafından
Uyar bir kere  guzelce
(4,032 puan) tarafından
Böylelerini Alican ormana götürüp
Eş.şek sudan gelene kadar dövecen
Sonrada oracıkta bırakıp gelicen
Can çekişsin
(781 puan) tarafından
Cnm uzak surmaya çalışıyorsun ama sürekli insanı kışkırtıcı şeyler yapıyor hala ders almadı utanmadida kocasının haberi yok benim kocamla tartıştığı dan haberi olsa neler yapar kocası
(4,032 puan) tarafından
Bana denk gelse böyle arsız komşu dünyayı dar ederim
Her gün beni öldür diye yalvaricak hale sokarım onun eceli olurum
Benimde karşı müstakil evdeki komşum biraz arsız da
Gö.t korkusundan benden uzak durur
Evini havadan karadan kurşun yağmuruna tutarım nefes alan canlı bırakmam.
Baktı ki deliyim
Efendi olmaya başladı.
Adam bilse
Karısına mı kızar
Yoksa eşine mı
(781 puan) tarafından
Karısına kızar karısı gelmiş kapının önünde eşimi bekliyor kavga etmek için sence benim eşimde mi suç eşim diyor benim muhatabım eşin hala aramicaksin eşimi işine gelince arıyorsun bilmem ne hesabına giriyor 32 yaşında çarşaf giyiyor bende turbanliyim ama gerçekten edep haya kalmamış insanalrda
(4,032 puan) tarafından
Ben olsam eşine söylerdim karına sahip çık diye
Bir kadının erkekle kavga etmesi ne kadar çirkin bir görüntü

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde beynus4444 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 526 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 684 göst.
22 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,037 soru

24,177,498 cevap

336,178 kullanıcı

...