Benim annemde kronik öksürük vardı. Benim düğünümden sonra Ekim ayında doktora gitti. Ekim sonunda ben de hamile olduğumu öğrendim. Akciğerde sertleşme var tıp fakültesi hastanesine gidin dediler. Tıp fakültesi hastanesinde akciğerden incelemek için parça aldılar. Annem parça alındıktan sonra daha da kötüleşti. Biraz yatarak tedavi gördü. Baya Bi git gel oldu. Anneme geçen sene bu sıralar İPF(sebebi belirsiz akciğer sertleşmesi) teşhisi koydular. Tabi bana ilk etabda söylemediler hamile olduğum için. 3 ay hastanede yattı. Ben taburcu olacak diye evimi anneme bakmak içinannemin evinin yanına taşıdım. Taburcu olacak diye bakarken annem 11 mart 2019 da vefat etti . Cenazeye bile gitmiş olmama rağmen Annemin ölümüne ben hiç inanamadım. 18 temmuzda oğlum doğdu ama annem ilk torununu göremedi. Babaevine gittiğimde odadan çıkacak gibi oluyordu.. Babam 6 ay sonra ailecek tanıştığımız biriyle evlenmeye karar verdi. Kardeşlerim kabul etmedi. Kardeşlerim kabul etmeyince babam ayrı ev tuttu. Kardeşlerim babaevine kaldı. Orası kirayı ve satıldığını duyunca kardeşlerimde başka yere taşındı. Taşınırken yanlarına gittim. Evi öyle toparlanmış görünce annemin öldüğü yüreğime iyice oturdu . Annem öldü ailemiz dağıldı artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.
diycek bişey bulamadım Rabbim sabır versin
basin sagolsu canim ben annemi kaybettmeyi bile dusunemezken :(
Allah sana ve kardeslerine sabir versin canim cok uzuldum okurken oz babanin el gibi olmasini esimin babasindan bilirim anneciģinin mekani cennet olsun
1,493,260 soru
24,398,837 cevap
349,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın