0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından
Her erkek  eşi ve çocukları evi terkedip baba evine gidince  pişman olurmu beli etmeyen erkeklerde oluyor yoksa tam tersimi hissediyorlar 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin sevmiyorsa, senin gidişin ekmeğine yağ sğrmrk demek olur. Seven bir erkek zaten sen daha gitmeden gitmemen için çabalar. 
(6,445 puan) tarafından
En doğru yorum. Bir erkek seviyorsa zaten anne baba evine gitmeyi düşündürmez bile.
tarafından
Eşlerini gitmek ile cezalandırmaya çalışanlara çok üzülüyorum.

1 kere gidip geldiklerinde, eşleri nasıl olsa gidip gidip geliyor. Ben böyle devam edeyim gözü ile bakacak.
(6,445 puan) tarafından
Aynen öyle. Evden uzaklaşmak yerine o sorunu ev içinde çözmek en doğrusu olan.
-Reklam-
+1 oy
(9,676 puan) tarafından
Terketme asamasina getirecek erkegin pisman olmasini mi bekliormus o kisiler 
0 oy
tarafından
Ben 2 aya yakın gittim tatile herif başka birseye dönüştü gene gidicem şimdiden nasıl olacak diye tutturmus aşırı belli ediyor stresli oldugunu
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Her halde bn kalsam yda o gitse bi yere kalmaya her hade mutluluktan  HAVALARA  UCAR AMA ÇOCUKLARIDA OZLER 
0 oy
tarafından
Genelde pişman oluyolar ama sevgi yoksa hiç bişey yapmaz
0 oy
(24,586 puan) tarafından
Ne kadar sevip ne kadar kıymet bildiği ile alakalı bazıları düzeni bozuldu diye pişman oluyor evini toplayan yemeğini yapan yok diye pişman olan hiç olmasın zaten 
0 oy
(2,582 puan) tarafından
Genelde erkekler yanındayken kıymet bilmezler kaybettikten sonra anlarlar ya da kaybetmeye yakın.. Beyinleri biraz geç çalışıyor... O kadar çok şahit oldum ki...

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 835 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 322 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,234 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifbn12 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 626 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,909 soru

24,189,967 cevap

336,855 kullanıcı

...