0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar çok özür dilerim nolur yadirgamayin. Kız çocuklarım için kullanmadığıniz kiyafetleriniz varsa su mübarek günler hürmetine bize gonderirir misiniz çevremde kimsem yok alacak gücüm de yok nolur yanlış anlamayın derdim para pul degil.Onlar sevinsin yeter bana adam akıllı eşyaları kalmadi eski montla okula gidip geliyolar (8 ve 10 yaş )
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konyadamisin
(4 puan) tarafından
Hayır
-Reklam-
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Eşin ne yapıyor 
(4 puan) tarafından
Günlüğe gidiyor tarım işçisi
(2,640 puan) tarafından
Asgari ücret ile çalışmak varken neden günlüğe gidiyor ki ?
(3,274 puan) tarafından
Kiz gunluk asgari ucretten fazla aluyor bizjm burda tarlaya gidenlerin gunlugu 550 lira belediye acikliyo fiyati asagisana kimse goturemiyo
0 oy
(12,050 puan) tarafından
Burda kimseye güvenilmiyor yardım alıp bi kaç ay sonra farklı hesapla gelip tekrar yardım isteyen gördük Allah yardımcın olsun eşin çalışmıyor mu sen çalışmıyor musun 
(398 puan) tarafından
Aynn haklısın cnm bura yardım isteme değil rabbim yardımcısi olsun git kaymakamlığa muhtara o sana yardımcı olur artık bu postları görmekten yorudum çoğu senden benden zengin bunların geçen gördüm dilenci ama iPhone yeni çıkan modelini almış
(12,050 puan) tarafından
8 ve 10 yaşında çocuğum olsa  ben çalışırdım yani büyümüşler artık çoktan. Kaynanam 60 yalında günlük işlere gidiyor günlük 400 alıyor. 2-3 gün çalışıp ihtiyacını görünce bırakıyor yani çalışmak isteyene iş çok ama neyse
(398 puan) tarafından
Aynn ben çok şaçma buluyorum buraya yazanları hiç inanmak istemiyorum kaynanan çalışıyor sa sonuçta yaşlı bu gençtir çalışın hiç mi yok ailesi vardır böyle yaparak milletin vicdanı ile oynuyorlar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 501 göst.
19 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İnci 67 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 316 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sevdammm (500 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 324 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,539 soru

24,060,045 cevap

330,110 kullanıcı

...