0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında sürekli bişeyler yerken ağzını koluna vuruyor ve ağladığı zamn burnu aktiginda da koluna vuruyor güzellikle kaç kere uyardım her yaptığında kızdım da yine aynı bişeyler yerkn ağzını silmeme rağmen yine yapıyor artık tik olmuş yada aliskanlik bilmiyorum bı kaç haftadır yapıyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlumda bir ara öyleydi beni delirtmeye başladı smdi ben yemek yerken peçete koyuyorum yanına peçeteye siliyor 
(802 puan) tarafından
Bnde siliyorum ama inadıma yapıyor sanki agizi koluna vurmayı yeni yeni yapıyor bı iki hafta oldu amaburnunu koluna vurması bı kaç hafta oldu cebine peçete koydum bak oğlum burnun geldiğinde bununla burnu temizle  o zamn yapıyor sonra yapmıyor bı kaç gündür anne burun geldi diyor siliyorum sonra bakıyorum kıyafetin kol kısmı mahvolmuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birinde görmüştür bu hareketi bence 
(802 puan) tarafından
Olabilir canım nasıl unutturacam bunu
tarafından
İnan bende bilmiyorum ama çok üstüne düşme derim. Mesela benim oğlum da şu an tırnak yeme huyu var ben yapma dedikçe daha çok yapıyo şu an kendi haline bıraktım sanki azalmış gibi
(802 puan) tarafından
Çocuklar oyleler malesef deniyecem bakalım umarım azalır kizimkide tırnak yeme alışkanlığı bnde vardı küçükken küçük dediysem orta okula falan giderken sonra yemedim şimdi bile bazen diyorum
tarafından
Bizde hiç yiyen yok. Doktora götürdüm birinden görmüştür dedi bırakır dedi ama maalesef hala devam ediyor özellikle ağlayınca stres olunca yapıyı
(802 puan) tarafından
Bnde öyle stesten yapiyorum
0 oy
(4,402 puan) tarafından
Bı defa koluna salça sürüp aaa böyle yaptığın için kanadı filan desen olur mu acaba :)
(802 puan) tarafından
Denemek lazım zaten bı kolu mahvolmuş

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 740 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kezbant (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,659 soru

24,142,341 cevap