0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (438 puan) tarafından
Arkadaslar öğretmen eve sınav grş kagıdı yollamış bu bilsem nedr tam olarak sınavı needir

5 Cevaplar

0 oy
(2,535 puan) tarafından
Netten bir araştırin bende bilmiyordum bu yıl çocuğumla birlikte az çok bilgi sahibi oldum özel yetenek sınavı bu üstün başarı ön eleme sınavını gecerlerse bir sınav daha var galiba onunda geçerse liseye kadar büyük ihtimalle özel ders görecek çocuğu yetiştirecekler galiba yetenek hafıza işi falan 
(438 puan) tarafından
Yaa cok güzelmiş
(2,535 puan) tarafından
Evet çok güzel ama basarmalari lazım öyle kolay değil oraya girmek maalesef
(438 puan) tarafından
1sınıf kaç soru oluyor
(2,535 puan) tarafından
Bilgim yok maalesef
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
2 ve 3 sınıflarda duydum ama 1 sınıflarda bilmiyorum bilsem sınavı başka okullarda falan başka sınavlara koyuluyor yani başarılı öğrencilere özgü bir sınavdır bu
0 oy
(137 puan) tarafından
Benim oğlum da 2. Sınıf bilsem sınava girecek dedi öğretmen bekliyoruz bakalim ne zaman olur sınavı 
(2,087 puan) tarafından
2024 Bilsem Takvimi yazın İnternet te var tarihi. Bu sene biraz erken di mart ayında olabilir
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Öğretmen çocuğunuzun farklı zeka yapısı olduğunu düşünüyordur. Zeka sorulari olan bir test sınavına girecekler tablet üzerinden yapacak. 47 soru vardı 1. Sınıfta kaç yanlış olunca başarılı sayılıyor bilmiyorum. 3. Sınıfta 3 yanlış hakları var. 1. Sınıfta biraz fazla. YouTube da Ayaz Hoca var onu izleyerek benim oğlum kazandı ne tip soru çıktığını ordan görürsünüz. 2. Aşama zaten zeka testi IQ suna bakılıyor. Belli kapasitesi olan Bilsem e kayıt hakkı kazanıyor 
(438 puan) tarafından
Bilseme kayıt hakkınne olıyor cnm ben hiç anlamıyorm nedir bu bilsem e kayıt
(2,087 puan) tarafından
Sınavı kazanan Bilsem de derslere katılıyor. Okuldan farklı dersler var proje ağırlıklı bilişim ağırlıklı dersler. Oğlum haftada 2 gün gidiyor 2şer saat olmak üzere 6 ders görüyor orda. 5. Sınıf öğrencisi
0 oy
(274 puan) tarafından
Normalde üstün zekalilari seçmeye yarayan sinav ama malesef gunumuzde az zeki çocuklar bilseme hazırlık kitaplarıyla kazanıyorlar ben hep merak ediyorum çalışarak kazananlar e üstün zekalilarin gerisinde kalmiyorlar mi mesela benim çocuğum çağın ilerisinde onunla nasıl yarisacaklar :)
(438 puan) tarafından
Çağın ilerisinde derken:)
(2,087 puan) tarafından
2. Aşama zeka testi olduğu için orda elenirler zaten. Zeka testi çalışarak geçilmez ki. Bir de Bilsem de bir yarışma yok, sıralama not puan yok ders görüp proje üretiyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Havva37 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (95 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,981 soru

24,105,489 cevap

332,669 kullanıcı

...