Herkese günaydın napıyorsunuz hanımlar niye kalkarsınız sabahın köründe anlamış değilim 1 saat önceki foto ama hala balkonda 2. Kahve mi içiyorum ayılamadım . Oğlanı kreşe gönderdim sonra diğeri uyandı 1 e kadar ayaktayız daha
Kızın okulu var, eşim namazını kıl diye uyandırdı. Zor güç kalktım. Kızım kendi işini az çok hallediyor babası da yardımcı oluyor ben kalkamazsam ama namaz için kalktım mecbur. Gece mide yanmasından uyuyamadım çok zorlandım şimdi de küçüğüm uyurken yanında uyuyayım diye girdim yatağa bakalım afiyet olsun su bile midemi yakacak diye korkup yudum yudum içiyorum resmen. Oysa sabah kahvesine bayılırım
Günaydın.. Büyüğü okula yolladım ben de çay içiyorum, demlenmesini bile bekleyemedim o kadar açık ki çay gerildim sabah sabah 2 gündür okula göndermek eziyet gibi geliyor :/ bi de üstüne aile grubuna videolar atmışlar Antakya'dan, ona da üzüldüm... Yatamam geri daha, yoksa diğer çocuklar uyuyor mis gibi
Afiyet olsun canım. Bizde kahvaltı yapıyoruz. Haberleri açtım lokmalar boğazıma dizildi. Geçen sene hissettiğim bütün duyguları simdi yine yaşıyorum depremde olanlara Allah rahmet eylesin bizlere de akıl sabır versin inseAllah.
1,492,412 soru
24,385,649 cevap
348,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın