0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,207 puan) tarafından
Kızlar oğlum deprem günü doğdu şuan eşim görevde biz basbasayiz size sorum şu biz memlekette iki ay önce oğlumun doğum gününü kutlamistik resim var ben şimdi bugün paylaşsam sizce ayıp olur mu yani hani herkes depremi paylasiyor oyuzden sormak istedim insanlar diyebilir çocuğun ne anlıyor paylaşımdan ne gerek var böyle bir günde diye ama ben de istedim aslında paylaşmayı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
çoğu kişi bugün kutlama yaptığınızı sanıp yanlış anlayabilir ben olsam paylaşım yapmam 
(1,207 puan) tarafından
Tabiki kutlama yok bugün ama haklisin
-Reklam-
0 oy
(163,312 puan) tarafından
bizimdd yarin evet yanlis anlasilir ☹️
(1,207 puan) tarafından
Napalim paylasmicam artik
0 oy
tarafından
Bence paylaşma ben olsam paylaşmam
(1,207 puan) tarafından
Neyse paylaşmam yapacak bişey yok
0 oy
(23,100 puan) tarafından
Bence bugün paylasim yapma canim
(1,207 puan) tarafından
Haklısınız zaten ben de deprem üzüntü ve korkusundan doğurdum batidaydim ama ailem dogudaydi zaten kutlama vs yok oğlumla tekiz ben de çok üzgünüm olanlara ama ilk çocuğum ilk heyecanimiz resim de eski iki ay olmak üzere sadece paylaşmak istedim kötü niyetim yok
(23,100 puan) tarafından
Anliyorum tabiki niyetin kotu degil ama sen bilirsin suan tüm ülke acimiz tazelendi hatirladikca canimiz yaniyo o yuzden dedim
(1,207 puan) tarafından
Haklısın canım Allah herkese sabır versin hep dualarimda zaten o günler o lohusalık bitmeyen deprem batıda olmama rağmen ben de çok etkilendim canım çok yandı ben de unutmadım ama oğlumla başbaşa evdeyiz okadar sıradan ki eşim görevde okadar bunalıp sıkılıyorum ki ilk heyecanım olduğu için öyle bir düşünce geçti
0 oy
tarafından
Mart ayında esımın. Oğlumun ve kızımın doğum günü. Gonulledı olsun diye hedıye alıcam pasta resım falan cekıcem ama watsapta paylasmıcam  . Çünku hem deprem ve sonrasında eltım kardesını kaybettı. Evet hayat devam edıyor ama bence ınsanladın acısına da saygı duymak gerek kı bende arkadaslarımj ve en sevdıgım arkadasımın aılesınj kızkardesınj kaybettım kendıme de yakıstırmam bence sende yapma resmı çıkart yıne hatıra kalsın ama paylasınca kalmıyor sonuçta sılınıyot 
(1,207 puan) tarafından
Yok bizim çok şükür yakınımızda vefat eden yok bizde paylaşım yapanlar da tanımadığı insanlari enkazdakileri paylaşıyor öyle yakın biri olsa sormazdim zaten bende saygı duyduğum için sordum sonuçta onların acısı hepimizin acısı ki bende üzüntü ve korku ile üç hafta erken dogurdum
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Yani ben olsam paylaşmazdim. Çünkü depremde evladını kaybeden çok kişi oldu. Yaraları hala kapanmamisken senin paylaşımın yarayi daha da deşer. Yarın paylasabilirsin ama bugün ülke genelinde yas günü 
(1,207 puan) tarafından
Haklısın bizim elhamdülillah yakinen olmadı yani demek istediğim acı hepimizin ama yakınımda olmadı derken paylaşımımi o durumda görecek biri yok demek istedim yoksa acı hepimizin acısı hele ben yemin ederim haber izleyemem ne zaman deprem hikayesi görsem haberde ağlarım tvyi değiştirim asla dayanamam
0 oy
tarafından
Sessizce kutlamissiniz bırakın öylece  kalsın 
0 oy
tarafından
Bugün paylaşmamalısın.. Ya kutladığın zaman paylaşacaktın ya da bikaç gün sonra paylaş. Bugün ayıp olur bence... 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Çok sonra paylaş cnm 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 287 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 295 göst.