Uyanmıyor uyansada cok uyusuk
Sarılık var mı bilmiyorum anlamam kuzum ama bazı bebekler dünyaya adapte olmakta zorlanıyorlar kendilerini anne karnında hissedip sürekli uyuyorlar ilk zamanlar benim oğlum 2 ay bu şekilde gece gündüz uyurdu çok az uyanık kalırdı . 2 aydan sonra canavar gibi bir şey oldu canımı okudu yıllarca değerlerine baktırsan yine hastanede
Çok küçük maşallah
Sarılık uyku yapar bebeğini 2 saate bir uyandır altını aç burnunu sık belini gidikla topugunu sık hatta hafif sertçe vur baktın hala uyanmıyor emmiosa Dr götür kan şekeri düşer bilmezsin Sarılık için hastanede kalırsa sorun etme en azından Dr kontrolü altında bir de sürekli mavi veya beyaz ışığın altında uyut özellikle mavi ışık sütun yetmiyorsa takviye al yeni doğan mamalar kullan (Dr tavsiyesi üzerine) illa emzircen diye bisey yok
Sağlıkla büyüt bebeğini
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim kızın sarılık değeri 16,5 çıkmıştı. 17 sınır zaten. Doktor yine de hemen yatış yapmayalım eve git sabaha kadar sürekli emzir demişti. 15 dk da 1 emziriyodum çok zordu o süreç. Çünkü daha nefes alamadan hadi bi daha emzirme zamanı geliyor. Ben sürekli emzirdim daha sonra değerine bakmıştık çok az da olsa düşmüştü diye yatış yapmadılar. Sende korkma bu durumun bütün bebeklerde olduğunu ama bazılarında biraz daha fazla görüldüğünü unutma. Geçici bişey Allah'ın izniyle. Bol bol emzir idrarla atsın güzel yavrun. He bide bu arada değeri düşse bile renkleri 1 aya kadar da düzelmeye biliyo bu da aklında bulunsun
1,486,270 soru
24,298,784 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın