0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kizlar kizkardesim icin soruyiorum 

Tanişdiğı cocukla 6 7 aydır flört aşamasında ama sevgili degilmiş 

Bende o ne öyle dedim flörtlesmek okadar uzun sürüyiormu simdiki dönemde ?? 

Bulusmuyiorlarda fazla sizce nedir bu erkekler biraz rahatina düskünmü oldu yan cebdemi birakiolar kizlari ??? 

Cocuk sanki bahane üretio bulusmio fazla ayda 1 defa ama kizkardesim onun yanina calisma yerine gidip onu glriormuđ calisirken ....bir dükkanda calisiyo cocuk 

9 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Bu dönemde sevgili demek yatak odası demek, sevgili demek otel odası demek , sevgili demek namussuzluk demek. Kız kardeşinize sahip çıkın devir berbat bir devir 
(2,552 puan) tarafından
Kız cin gibi bir şey yok
Instagram silmiş ama ordaki fotoğraflar ekran görüntüleri çekilmiş giyimi yaptığı makyaj bir fotoğrafda kan kırmızısı ruj sürmüş 20 yaş gibi
3 fotoğraf gördüm zaten..
Gün geçtikçe detaylar da konuşuluyor
Bu zaten bir abisi yengesi ile konuşmuyormus abisi bir kaç defa uyarmış yengesi de hal hareket beğenmediğini söylemiş bu eşine söylemiş abisi de rahatsızmis zaten bir gün açık açık kızmış ona kızda abisine kızmış oruspu karın öğretiyor seni o da oruspu deyince adam sinirlenip tokat açmış kardeşine o günden beri kizginlarmıs zaten

Ben en çok ailesine üzüldüm tüm aileyi mahvetti
Ben her zaman iki tarafı da suçlarım
(2,552 puan) tarafından
Nerelisin bilmiyorum sevdacım(sevda Galiba yanlış hatırlıyorsam özür dilerim)
Ben urfalıyım Bizim buralar eskisi gibi değil ama hala namus böyle şeyler çok önemli  bu da ekstrem bir durum
(163,375 puan) tarafından
en buyuk suc ailede aslinda en uzulmemen gereken aile o yasta kiz makjay yapar ergenlildir ama cinsel birliktelik gonullu olmaz keske abi veya yenge kizin psikolojisi iyo degil anne babasi bas edemiyo diye sosyal hizmetlere bildirseydi en azindan devlet korumasinda pedegog psikolog destegi alsaydi basina boyle bisi gelmezdi haa yaptihi seyi kendi istemis olmadi durumun psikolojik oldugunu gosterir
(2,552 puan) tarafından
Kızın psikolojinde bir sıkıntı yokmuş ki canım kız daha onlara bana kızmayın diyormuş karın beni kıskanıyor siz kötüsünüz diyormuş
Babasıda galiba uyarıyormus ama kız öyle alışmış canım

Zaten artık geri donulmeyen bir yola girdi tüm akrabalar hem kendinizi hem de bizi de rezil ettiniz diyor babası fenalasmis bir kere hastane yatırmışlar şuan nerede bilmiyorum
Kız polis sığınmış nerde bilinmiyor oğlan da Galiba yurt dışında kaçmış..

Hayatlar mahvoldu..

Yaşım 26 ben o yaşta çekinirdim erkek konuşmaya hiç aklıma öyle şeyler gelmezdi bile
Evliyim 4 çocuk var hala annemden çekinirim
(163,375 puan) tarafından
kizin psikolojisi bozuk buna yemin ederim ama ispatlayamam akli basinda olsa o yasta birliktelik yasamak yerine test cozer uni sinavinda derece yapmak icin gece gunduz ders calisir psikolojisi bozuk olmayan o yastakiler bu yazdiklarimi yapiyo o kiz rahatsiz bunu ne ye dayanarak yaziyosun dersen ailemizde psikolog var az cok bisiler ogremdim akli basinda olsa oyle seyler yapmaz

haa o baba suan fenalascagina ne bilim ayilip bayilcanada zamaninda kizini dr goturseymis kendi dusen aglamaz suclu ailesidir
-Reklam-
+2 oy
(3,274 puan) tarafından
Valla bence hic bulusmasin ortalik iyi degil 2 gun kucak ucuncu gun yatak kafasinda millet 
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Bulsmamasi daha iyi ne kadar uzak o kadar iyi bu zmanada aman saçma sapan şeyler zaten 

0 oy
(4,016 puan) tarafından
Niyete göre bizim eşimle 1 kere görüştük onun dışında hep telden görüntülü konuştuk görüşene kadar hep telden konuştuk sesli olarak 6 ayda evlendik iyi mi ettik sesen şüpheli 
0 oy
tarafından
Bu zaman da tam zamanın da evlendiğimi düşünüyorum gerçekten Allah benşm karşıma şükürler olsun benim eşimi çıkarmış ömür billah evlenmezdim herhalde ortam öyle kötü öyle berbat bir hal aldı ki … uzak durması en iyisi en en en iyisi 
0 oy
(729 puan) tarafından
O sevgililik donemleri bizim zamanimizda harcanan paralar goze batmiyordu cikip tanisip bi yemek yiyebiliyodun ama simdi oyle degil bi sinemaya gitsen yemek yesen vs bin lirayi gozden cikacaksin.herzaman mumkun olmuyor bunlar.birde simdiki nesil cok ciddiyetsiz hayati insanlari duygulari meslekleri gelecegini hicbiseyi ciddiye almiyolar.
0 oy
(752 puan) tarafından

Ben eşimle hiç buluşmadan 8 ay konuştum. 8. Ayda sevgili olduk ilk bulunmada.  3 Ay sonra evlenme teklifi etti 1 sene içinde evlendik :D Şuan 3. Yılımızın içindeyiz çok şükür 

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Kaç yaşında kardeşin. Valla ne bileyim bizim de işyerine yeni bir çocuk başladı 23 yaşında. İdare ederim git buluş sevgilinle diyorum. Yok diyo. Buluşmuyoruz biz diyo
0 oy
(739 puan) tarafından
Canım gönül eglendiriyorlar belli bian once ayrilsinlar ciddi dusunen adam boylemi olur biz tanistiktan 7 ay sonra evlendik esimle 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 331 göst.