0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Detayli ultrasona giricem sali günü daha once oğlumda devlette cekildim renksizdi simdi ozelde.cekilcem renkli.mi oluyo ozelde.nasil oluyor acaba

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet renkli oluyor 
(270 puan) tarafından
Resim veriyolar mi peki
-Reklam-
0 oy
(13,481 puan) tarafından

image

image

bele oluyo ters cikti ama

(270 puan) tarafından
Ayyy insallah banada.fotoğraf verirler.boyle daha bir tane ultrason resmi vermedi devlette doktorum
(13,481 puan) tarafından
Devleti bilmiyrm canim. Ozelde bunlar
(101 puan) tarafından
Bazı yerler cinsliğine vermiyor diye düşünüyorum bende devletede gittim özele de . Devlette her gittiğimde veriyorlardı , yeter artık vermeyin diye yalvarıyordum
(1,112 puan) tarafından
Ben devlette yaptım renksiz fotoğraf verdi ben renkli diye çok isteyince ekrandan fotoğraf çekmeme izin verdi
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Her yer yapmıyor ben bulamamıştım renklisini
(270 puan) tarafından
Özelde renkli olmuyor mu
(2,639 puan) tarafından
Her özelde olmuyor ben birkaç yere sordum yoktu
0 oy
(623 puan) tarafından
Renkli olmuyor benim kendi doktorum uygun pozisyonu yakalayınca kendisi veriyor özel hastane ama ayrıntılı ultrason renkli olmuyor 3d ultrason renkli
(270 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
tarafından
Benimki renkliydi canım bi tane renkli vesikalık gibi :) bi sürü de renksiz foto vermişti pipisinden ayaklarına kadar :) 
0 oy
(5,452 puan) tarafından
iyi bir yere gidersen renkli oluyor bana cd sini fotograf basımlı resimlerini whatsaptan videoların vermişlerdi
0 oy
(557 puan) tarafından
Evet canim önce renksizdi sonradan renkliyi acti el ayak parmaklarini saydik hatta cinsiyetide orda oğrendim cd verdi birde bi tane  7 tane resim verdi boyu kilosu olan bir rapor verdi dosya halinde 
0 oy
tarafından
Siyah beyaz olmuyor canım turuncu gibi bi renk oluyor ve elinize detaylı usg nin tüm videosunu bilgisayar ortamında çalışacak fotmatta veriyorlar. Cd veya flash ile 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
19 cevap 622 göst.
29 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,592 soru

24,185,743 cevap

336,606 kullanıcı

...