Öncelikle anlık alayım kimler neler yapıyor bakalım ☺️❤️
Birde evdeki elektronik aletleri en erken ve en geç kaçta çalıştırırsınız çamaşır makinesi mikser kurutma makinesi özellikle de robot süpürgesi olanlar alt komşunuzdan şikayet aldığınız oldu mu bazen burda görüyorum işte uyumadan çalıştırırım vs yazanlar oluyor hani evleri müstakil değilse alt komşu rahatsız oluyor mu kurutma makinesi içinde şikayet aldığınız oldu mu bende bazen yemekten çaydan sonra şöyle bi robotu açayım diyorum sonra saate bakıyorum dokuzu geçmiş şimdi alt komşuya ses çok gider mi diyorum veya çamaşırlar bitiyor bakıyorum saat geçmiş sabaha mı kalsa kurutma deyip sabah o çamaşırları bi daha yıkıyorum falan o sebeple aydınlatırsanız beni sevinirim ☺️❤️
10.30 da kalkarım en erken :)) aile apartmanı oğlum ilk doğduğu zaman 9 da süpürürdüm süpğrgem sessiz çalışıyor alt katımda eltim var katle de şu kaynatma sesi olarak duyuluyor onlara ama hanımefendi rahatsız oluyor diye yapamıyorum bende geç kalkıyorum o yüzden zaten her işimi akşamdan yatmadan yapıyorum sabaha bir tek Süpürme kalıyor çamaşır makinesi de her gün çalışmıyor çok kirli çikmiyor
1,489,388 soru
24,343,329 cevap
346,146 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın