0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,629 puan) tarafından
Benim eşim her hastaneden gelince değişik yemekler yap çocuğun ağız tadı değişsin sız ne yapıyorsunuz ben pırasa ıspanak nohut patates yemeği fasülye Karnıbahar pilav vb şeylerle tavuk gibi şeyler sız ne yapıyorsun bana fikir söyler mısıniz oğlum et tavuk yemez kızım da tam tersi gidiyorum herşeyi normal diyor ana eşim aksini iddia ediyor 

5 Cevaplar

0 oy
(5,153 puan) tarafından

Benim eşimde istiyor her gün çeşit çeşit yedireyim :)

Bakalım farklı tarifler gelirse bende yapayım :)

(1,629 puan) tarafından
Bekliyim bakalım bacım valla eşim çocuklara diyor ama çocuk işte benimde kafa sağlıklı şeyler yersinler ama değişik ne bilmiyorum ki
(5,153 puan) tarafından
Bekleyelim bakalım ☺️
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Ben fırın yemeklerini çok seviyorum. Mesela ıspanağı pirinçli sevmiyorum üstüne başemel sos + kaşar koyup fırına atıyorum. Sultan kebabı yapıyorum mesala tavuk sote gibi bezelye havuç da ekleyip sonra onu kasenin içine yufkaları koyup içine karışımı döküp ters çevirip kapatıyorum yine kaşar ve fırına. Bide normal köfteden bıkmışlardı artık rosto yapıyorum hem daha kolay hem daha lezzetli oluyor 
0 oy
tarafından
Prasa 

Ispanak 

Kabak

Havuç

Domates çorbası 

Balık

Her sebze yani ama hepsi ılık suyuna benimde oğlum et yemiyor bende suyuna yediriyorum 
(1,629 puan) tarafından
Ilık yemekleri yer ama et koymaz ağıza her yemeğine koyarım ılık suyu ama eşim değişik şeyler daha bütün faydaları şeyleri yiyor ama balık oğlum yemezler kızım yer biri etçil biri otucul
tarafından
Olsun suyu daha faydalı
0 oy
tarafından
Normal biz ne yiyorsak kızımda onu yiyor bazen bakarım nette değişik tariflere anca öyle yaparım şükür kızım ve eşim yer ben yemem kolay kolay 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Ah bir yese çeşit çeşit yapicam da hiç farklı şeyler denemek  dahi istemiyor 3 4 çeşit yediği şey var evir çevir onları yapıyorum 
(1,629 puan) tarafından
Aha ahao yiyen bir çocuk değil yanı Bizim ki ama yer çorbasını falan bende bu kadarı Dr soruyoruz iyi  güzel diyor
(3,598 puan) tarafından
Benimkide corba yerdi yogurt çorbası sebze tavuk ıspanak yapardım ama şimdi onu da Red ediyor şaşırdım kaldım artık bıktım yemek saati gelince geriliyorum sabahtan beridir yemedi daha süt istiyor sadece uyudu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
30 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aynur236 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 327 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,452,982 soru

23,851,815 cevap

319,924 kullanıcı

...