0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar zamanında  eşimin yüzünden benle annem küstuk ve esim bu durumu hiç umursamadı.ama kendi ailesiyle küstü bu sefer ben kendimi garip hissediyorum  .sebebide kaynanamla ev ustuyduk çok iftiralar attı bana depremden sonra ev hasar alınca anneme gittim .kaynanam ,görümcem ve bir aile dostuyla bir olup bana neler yaptılar onlar yüzünden az kalsın yuvam yıkılıyordu.gorumcem kendinden hiç ödün vermeyerek benle hayla konusmuyor.bende o gelecek buraya iki günlüğüne bende o gelince çocuğumu gostermek istemiyorum . Hak etmiyor o yüzden bana ve eşime kustuler benim hiç umrumda değil ama eşime bakınca kendimi garip hissediyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından
Senin içinde ki merhametten o eşin annesi küstü dye sana ters bişey söylemiyor davranmıyorsa çokta kafana takma bana kalırsa hak ediyorlar yani bende öyle yaptım eşim arkamda durdu hep 
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Eşin senin yanindaysa kimseyi takma bildiğin gibi kendine yakışan gibi davran geç eşin den ve coxuklaeindan önemli değiller sen onlara bak 
0 oy
(66 puan) tarafından
Esin gostersin cocuklsri birşey olmz eşinin gozunde kötü olma ama gorumceyke sen de konuşmaz gorusmezsin evinde otur hiç karışma 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Aman boşver için rahat olsun sana o kadar kötülük yapan insanlara karşı merhametli olma sonra yine üzülen sen olursun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
21 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 389 göst.
4 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 747 göst.