Kızlar eşimin işi ağır gece gündüz çalişiyor gündüz gitmese gece gidiyor gece gitmese gündüz gidiyor tatili hiç yok hep geç gelir böyle olmasina çok üzülüyorum eşimi pek göremiyorum bile geceleri hep yalnizim evde kaldigi zamanlar ise uyuyor çunku sabah 10 da gelir yatar 9 da tekrar işe gider böyle olanlar varmi (dua edermisiniz bu hafta bâri tatil yapsin çok yorgun duruyordu ) (
Benim eşimde asker 4 5 ay belki daha fazla görevde oluyor onu göremiyorum göreve gittiğinde anca telefonda görüntülü konuşuyoruz.bi keresinde sabah gidip akşam geliyordu az da olsa görüyordum ve inan şimdi o günleri iple çekiyorum eşim gideli 4 ay oldu 5 e gireceğiz neredeyse ve bu süre içerisinde ona hiç sarılamadım onunla uyuyamıyorum sabah akşam yemekleri hazırlayamıyorum mesela kokusunu duyamıyorum uyandığımda yanımda olmuyor.
Allahıma şikayet olmasın asla vardır bunda da Bi hayır vardır Allahımın bi bildiği çok şükür bin şükür her halime
Benim eşimde gece gündüz çalışıyor bı hafta gecede bı hafta gündüzde bende geceye gittiği zamanlar üzülüyorum aksam 5de gidip sabah 8de eve geliyor ve direk uyuyo iş saatine kadar ama idare etmekten başka cagre yok ekmek parası bu arada ne iş yapiyo eşin
1,471,300 soru
24,096,943 cevap
332,138 kullanıcı