Kızlar bunaldım artık yeter yaaa kaynanamla altlı üstlü duruyoruz yeme içme bir bekar bir görümce var 20 yaşında kızın elinden telefon düşmüyor doğru düzgün iş yapmıyor ben varım diye.. İşe gidiyor mesela iş dediğim de akşama kadar oturuyor ağır bir iş değil kesinlikle bizden sonra gelir yemeğini yer bulaşığını bırakır öylece sabah çıkıp ben yıkım diye annesidir bişey demiyor bu aldım iyice 7 aylık hamileyim zoruma gidiyor benimde ben onun peşini toplamak zorunda değilim konışsam konuşulacak biriside değil hemen tartışma çıkartıp suç bastırıyor ayırsam onun işini olmuyor eşi le konuştum oda idare et biraz şımarık falan diyor konuşmaya kalksa yine tartişöa çıkacak aynı evde tartışma çıksın istemiyorum çok bunaldım artık yaa:((
Canım sizde aşağıya inmeyin mecburiyetiniz yokki ayrı evinizde varmış zaten hamilesiniz insan kendi canından bikiyor benimde öyleydi ama iki buçuk sene birlik oturdum gorumcem her işi bana bırakırdı yapmazdı kaynanamda ara cikarmazdi eşim kız kardeşine yengene yardim et sunu yap bunu yap dediği zaman hoşuna gitmezdi kaynanamin 4 sene olacak ki eşim evimizi ayırdı cok sukur
Aynısından bi tane de bende var canım :) ama biz bi de birlik oturuyoruz. Önceden çalışmazdı da 35.haftama kadar hep ben yaptım bulaşığı süpürmeyi silmeyi. Sonra bebeğimin kafası çok aşağıda diye çok hareket etmememi söylemişti doktorum 39.haftamda doğum yaptım o sürede o yaptı sadece işleri. Kayınvalidem banyoya gitmesi için bile kaç defa söylüyo git banyo yap diye öyle gidiyo anca. Şimdi de çalışmaya başlamış 2 aydır artık hiçbir şeye sürmüyo elini. Yemek yiyo sofrası bile yerde kalıyo. Allah yardımcımız olsun.
Hastayım yapamıyorum de yapma sende evi ... Götürsün boşver biraz yapmada senin değerini anlasın kayinveliden kalkma yerinden kaynana de yeme yapamiycam bugün çok kötü sancim var de naz yapmayi biliyoruz biz sorun orada. Banada kapıyı açmadılar dün aşağı indim bugünde inmiycem ne yapım ismiyirlar demek ki
Görümce parayı ne yapıyor?
Kaynananin demesi lazim kizina yardim et diee Allah sabir versin canim
1,489,315 soru
24,342,300 cevap
346,103 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın